|

Gicu Grozav și Mihai Oancea, salvatorii echipei de fotbal Unirea Alba Iulia. Sunt noii finanțatori ai clubului din Cetatea Marii Uniri

dsc04138Fotbalistul Gicu Grozav și omul de afaceri Mihai Oancea au decis să reînvie echipa fanion a județului Alba. Cei doi vor investi în clubul sportiv Unirea Alba Iulia pentru a încerca să pună pe picioare echipa din Cetatea Marii Uniri.

Informația a fost confirmată de președintele clubului, Mihai Dăscălescu care spune că se vor rezolva toate problemele financiare și vor dispune de suficientă susținere financiară.

„Am avut o întâlnire cu Gicu Grozav și cu domnul Mihai Oancea, care vor să intre în clubul nostru, ca membri și ca finanțatori. Bineînțeles că am sărit în sus de bucurie pentru că Gicu este numărul 10 al naționalei și Mihai Oancea este un iubitor al fotbalului, el a mai încercat în 2011 să finanțeze clubul, dar era dificil atunci. Sunt convins că împreună vom realiza lucruri foarte frumoase la Alba Iulia. S-a rezolvat problema financiară, am făcut bugetul pentru anul acesta, din august nu vor mai fi probleme financiare” a spus președintele clubului, Mihai Dăscălescu.

Referitor la restanțele fotbaliștilor și a celor din staff, Dăscălescu spune că în cel mai scurt timp își vor primi banii.

Acesta a subliniat faptul că pasul cel mai important pe care trebuie să îl facă clubul de fotbal Unirea Alba Iulia este să consolideze centrul de copii și juniori.

Toți am fost de acord că trebuie să facem centru de copii și juniori! Acesta este un lucru primordial, vom aduce 4-5 antrenori, vom întări grupele și vom crește copii așa cum știm cel mai bine! Trebuie să ajungem în primele centre din țară, cel puțin în primele șase! Cipri Selagea și Alex Giurgiu vor fi antrenori la Unirea! Și-au luat licențele de antrenor, iar Cipri a demonstrat că este făcut pentru această meserie, prin parcursul de la Europa Alba Iulia! Sperăm să îl convingem și pe Neluțu Popa să revină alături de noi! La nivel de seniori, anul acesta vom mai face câteva transferuri și vrem să avem un joc spectacol, cel puțin pe Cetate. Este foarte important să atragem suporterii alături de noi. În primul rând trebuie să punem bazele centrului de copii și juniori și în doi trei ani să promovăm în Liga a II-a”, a spus Mihai Dăscălescu.

Bugetul pentru anul acesta competițional este de 640.000 de lei, a mai spus președintele clubului.

sursa foto: alba-sport.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=581919avatar Publicat de pe 7 iulie 2017
Publicat în ACTUALITATE, SPORT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • popeala: Sa mai spui ,,sarut mana parinte,, ? Prost trebuie sa fi, sa mai crezi in ceva, in ziua de azi !
  • Bomba Atomica: se fura cum naiba sa nu se fura din banul public ? hava e capul mafiei !
  • fane de la sifoane: draga stela, nu este normal sa dai de mancare de pe geam animalelor fara stapan sau salbatice....
  • Georgel: Sa faca foc cu hârtiuţe în el ca se vede mai bine noaptea!!!!
  • Marin Nicolae: Ma interesează toate Cum pot sa iau legatura cu dumneavoastră

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI