Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Gicu Grozav și Nicușor Stanciu readuc entuziasmul la echipa națională! Grozav: dublă împotriva Turciei

Publicat

Fotbalistul crescut la Alba Iulia, Gicu Grozav, readuce entuziasmul și încrederea că echipa națională de fotbal a României poate renaște după eșecurile din ultimii ani. Gicu Grozav a reușit să înscrie de două ori în poarta turcilor, după un meci superb România – Turcia desfășurat joi seară la Cluj-Napoca. Nicușor Stanciu este cel de-al doilea jucător din Alba Iulia, care a pus umărul la victoria cu 2-0 a României. 

Primul gol a venit în minutul 42, după o fază la care Pintilii a recuperat o minge la mijlocul terenului. Balonul a ajuns la Budescu, care a pasat în dreapta la Deac, iar acesta a centrat în careu de unde Grozav a reluat frumos în poartă. România a înscris al doilea gol prin același Gicu Grozav, care a fructificat o pasă în centrul careului primită de la Budescu și a reușit să dribleze frumos un adversar. La rândul său, Nicușor Stanciu a făcut un joc bun. Cei doi jucători din Alba Iulia sunt foarte importanți în calculele noului selecționer, Cosmin Contra.

România condusă de Cosmin Contra a jucat în această seară, la Cluj – Napoca, împotriva Turciei condusă de Mircea Lucescu. Meciul s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax