Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Google Assistant are o nouă funcție. Îți descoperă orice cântec pe care îl auzi

Publicat

Dacă vrei să afli ce cântec se aude într-un magazin sau la club, dar nu ai Shazam instalat, te vei putea baza pe noua funcție oferită de Google Assistant. Shazam e, fără doar și poate, cea mai populară și cea mai bună aplicație pe care să o ai instalată pe telefon dacă vrei să afli ce melodii se aud la radio sau oriunde altundeva. Cu toate acestea, începând de acum, aplicația are concurență destul de serioasă, deoarece Google Assistant vine la pachet cu o asemenea funcție integrată.

Noua funcție a asistentului digital funcționează exact așa cum te-ai aștepta. Dacă auzi un cântec interesant pe care nu îl știi, poți să-l întrebi pe Google Assistant ”ce cântec este acesta / what song is this?”, iar AI-ul va asculta melodia, iar în câteva secunde îți va oferi un rezultat.
Dacă ești deja familiar cu Shazam, n-ar trebui să-ți dea bătăi de cap prea mari noua funcție a Google Assistant. Marea diferență între cele două servicii e că unul dintre acestea necesită o apăsare de buton, în timp ce celălalt se bazează pe o comandă vocală.

Câțiva utilizatori de pe reddit au semnalat primii introducerea funcției. Când asistentul are un răspuns pentru tine, îți va spune care sunt cântecul, artistul, melodia, anul apariției, genul, dar și câteva versuri ale acesteia. În plus, ai la dispoziție și linkuri de streaming, astfel că poți să ajungi repede pe YouTube sau pe Google Play, în funcție de preferințe.

Probabil cel mai mare avantaj al Google Assistant în fața Shazam apare pentru utilizatorii deja familiarizați cu asistentul personal. Dacă îl folosești în mod regulat, atunci poți scăpa de o aplicație de pe telefon și te poți baza doar pe ceea ce-ți oferă asistentul.

 

Sursa: playtech.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax