Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Green Fashion Show, în 11 mai, la Alba Iulia. 7.000 de lei din bugetul local pentru organizarea evenimentului

Publicat

alea 2014 Și în acest an, elevii de la liceele din județul Alba se vor întrece în creativitate „eco”, la cea de-a opta ediție a Green Fashion Show. Pentru a organiza evenimentul care va avea loc în data de 11 mai, ALEA solicită Consiliului Local Alba, alocarea sumei de 7.000 de lei. Proiectul de hotărâre va ajunge pe masa consilierilor în ședința de luni, 10 aprilie.

Agenția Locală de Energie Alba organizează anul acesta ediția cu numărul opt a Campaniei eCOol, adresată elevilor de liceu din județul Alba. Finalul acestei campanii îl reprezintă spectacolul de modă „eco” Green Fashion Show la care se anunță o participare de 1000 de spectatori și 350 de participați, elevi de la toate liceele județului Alba.

Pentru a putea organiza aceste eveniment, ALEA solicită Primăriei Alba Iulia, alocarea sumei de 7.000 de lei, bani folosiți pentru organizarea unui concert care va avea loc la finalul prezentărilor de modă.

Green Fashion Show este un spectacol-concurs, o competiție pe teme ecologice care are ca obiectiv sensibilizarea elevilor și a cadrelor didactice față de necesitatea protecției mediului înconjurător prin implicarea într-o activitate ce presupune munca în echipă și stimularea creativității acestora.

Evenimentul va avea loc în data de 11 mai de la ora 17.00 la Alba Mall.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax