Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Grupul de protestatari anti-Băsescu, din nou în stradă. Au scris pe pancarte: „Un pirat şi un securist au lăsat poporul trist”

Publicat

După mai multe zile de linişte, grupul de protestatari anti-Băsescu şi-au reluat, vineri, manifestaţiile în jurul Monumentului Revoluţionarilor din Alba Iulia. Încurajaţi de razele de soare care au ridicat temperaturile din termometre, aceştia au ieşit din nou în stradă, înarmaţi de această dată cu noi pancarte, pe care au stat inscripţionate lozinci împotriva preşedintelui României.

La ora 16.00, pe Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia, mai precis în locaţia deja consacrată, Monumentul Revoluţionarilor, se aflau 8 protestatari care aveau scrise mesaje precum: „Îţi dăm whisky, pleacă şi nu mai veni!” sau „Un pirat şi un securist au lăsat poporul trist”.

Chiar dacă protestul a fost anunţat de liberali, niciun reprezentant al PNL nu şi-a făcut apariţia, la începutul manifestaţiei.

UDPATE, Ora 16.18: Numărul protestatarilor a ajuns la 11. În rândul acestora şi-a făcut apariţia şi liberalul Rareş Buglea. Deocamdată nu se scandează nimic. Oamenii afişează în linişte pancartele.

UPDATE, Ora 16.38: În jurul Monumentului Revoluţionarilor protestează aceleaşi persoane, în linişte. Numărul acestora nu a mai crescut.

UPDATE, Ora 17.05: Protestatarii strigă din când în când „Jos Băsescu!”

UPDATE, Ora 17.30: Protestul a luat sfârşit, fără incidente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. sebastian

    vineri, 10.02.2012 at 15:21

    cum adica „aproximativ 8” flavia draga? ori 8, ori 5, ori 11. Zici aproximativ 50, 100, 50.000

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax