|

„Guru” Bivolaru rămâne cu pedeapsa de 6 ani de închisoare. Curtea de Apel Alba Iulia i-a respins definitiv cererea de rejudecare a dosarului

bivolaru 4Gregorian Bivolaru nu a reuşit să convingă instanţa din Alba Iulia că este justificată cererea de redeschidere a dosarului penal în care a fost judecat în lipsă şi condamnat definitiv 6 ani de închisoare. Curtea de Apel i-a respins apelul.

Potrivit reprezentanţilor instanţei, miercuri, 8 martie, “Curtea de Apel Alba Iulia a respins apelul declarat de persoana condamnată Gregorian Bivolaru în procesul penal în care a solicitat redeschiderea dosarului penal 405/85/2005 în care a fost judecat în lipsă şi condamnat definitiv la pedeapsa de 6 ani închisoare cu executare.”

Vezi şi FOTO-VIDEO: Gregorian Bivolaru își compară suferința cu cea a lui Iisus Hristos. „Guru” de la MISA, din nou la Curtea de Apel Alba Iulia

Prin decizia penală definitivă a Curţii de Apel Alba Iulia de respingere a apelului a fost menţinută sentinţa penală pronunţată în acest caz de instanţa de fond, Tribunalul Sibiu, de respingere a cererii persoanei condamnate de redeschidere a dosarului penal, mai precizează instanţa.

Considerentele care au stat la baza acestei decizii vor putea fi făcute publice după ce hotărârea va fi motivată.

Conţinutul dispozitivului deciziei penale a Curţii de Apel Alba Iulia:

“Respinge ca nefondat apelul declarat de petentul condamnat Bivolaru Gregorian alias Magnus Aurolsson împotriva sentinţei penale nr. 123/11.11.2016 pronunţată de Tribunalul Sibiu în dosar nr. 2081/85/2016. În baza art. 275 alin.2 Cod procedură penală obligă condamnatul apelant la plata cheltuielilor judiciare către stat în sumă de 200 lei. Onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu în sumă de 50 lei, se va suporta din fondurile Ministerului Justi?iei. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi 08 03 2017.”

Citeşte şi FOTO: „Guru” Bivolaru, la Curtea de Apel Alba Iulia. Termen amânat pentru cererea de rejudecare a cauzei în care a fost condamnat la 6 ani închisoare

Prin decizia din 11 noiembrie, Tribunalul Sibiu a respins cererea de redeschidere a procesului penal formulată de Gregorian Bivolaru alias Magnus Aurolsson, care a fost condamnat în 2010 la şase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor, decizie rămasă definitivă în 2013, la ÎCCJ.

Bivolaru a formulat apel la hotărârea din noiembrie a Tribunalului Sibiu, solicitând redeschiderea procesului penal, pe motiv că judecarea acestuia s-a făcut în lipsa sa, fiind plecat din ţară.

Liderul MISA a plecat din România în 2004, iar în 2005 a primit azil politic în Suedia. A fost prins în Franţa, în februarie 2016 şi extrădat în iulie, în România, iar acum se află după gratii, la Penitenciarul Aiud.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=552187avatar Publicat de pe 8 martie 2017
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Andreea Mezei: Buna seara. Preturile chiriilor nu le-am pus de la mine. Sunt luate de pe site-urile agentiilor...
  • eu: Buna. De ce Doamne va place sa exagerati? Daca tot va dati pareri despre imobiliare, inchiriati-mi si mie...
  • Havaiuleanul: Domnule Bopa, da ce doriti domnule, totul pe gratis? Cum domnule sa alergi pe havaje fara sa...
  • Popa: Hotie pe fata. Cum sa ceri pt. cursa populara (Cursa populara Selgors) de 2,8km, 50lei taxa de inscriere?!...
  • Milu: Care meteorologi? Habar n-aveau de ce se intampla, probabil sistemele de avertizare meteo nici macar nu erau...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI