Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Guvernul a aprobat finalizarea lucrărilor la reţeaua de canalizare a oraşului Zlatna. Investiţie de 22,34 milioane lei

Publicat

lucrari apa canalizare Guvernul a aprobat miercuri, actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Reabilitarea și extinderea rețelei de canalizare în orașul Zlatna”, proiect întocmit iniţial în 2006. Valoarea lucrărilor ce vor fi executate în 10 luni este de 22,34 milioane lei.

Potrivit proiectului de acum 10 ani, investițiia de la Zlatna avea valoare totală de 62,49 milioane lei.

În urma analizei situației privind stadiul implementării acestuia, au fost constatate mai multe aspecte ce justifică necesitatea revizuirii studiului de fezabilitate întocmit în anul 2006. Astfel, se impun modificări ale soluțiilor tehnice ca urmare a modernizărilor anumitor străzi (asfaltări, pavări, dublări de conducte, modificări trasee etc.), a modificărilor rezultate datorită situațiilor neprevăzute și a extinderii rețelei în zone dezvoltate ulterior anului 2006, dar și a apariției pe piață a unor tehnologii noi și mai accesibile. Acesta este motivul pentru care Guvernul a adoptat miercuri actualizarea indicatorilor tehnico-economici ai acestui obiectiv de investiții, etapă care va conduce la finalizarea lucrărilor, potrivit unui comunicat de presă al Executivului.

Pentru obiectivul de investiții „Reabilitare și extinderea rețelei de canalizare în orașul Zlatna” au mai rămas de executat investiții în valoare de 22,34 milioane lei, cu o durată de realizare de 10 luni.

Finanțarea obiectivului de investiții se va face de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, bugetul local, precum și din alte surse legal constituite.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax