Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Guvernul înființează structură specială pentru aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire. Câţi funcţionari vor fi încadraţi în Departamentul Centenar

Publicat

Sala Unirii Alba Iulia În contextul pregătirilor pentru aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire din 1918, Guvernul pregăteşte o structură nouă, cu angajaţi proprii, care se va ocupa de manifestările dedicate acestui eveniment. Pentru funcţionarea Departamentului Centenar, se va suplimenta numărul de posturi pentru 35 de angajaţi.

Iniţiativa se regăseşte într-un proiecte de ordonanţă de urgenţă ce include mai multe schimbări la nivelul Guvernului, menite să reducă birocraţia.

“Se înființează Departamentul Centenar, structură fără personalitate juridică în cadrul aparatului de lucru al Guvernului, în subordinea primului-ministru, condusă de un secretar de stat, finanțată prin bugetul Secretariatului General al Guvernului, în scopul coordonării la nivel național a pregătirii, organizării și desfășurării manifestărilor, acțiunilor și proiectelor de aniversare a Centenarului României (1918 – 2018) și sfârșitul primului Război Mondial În acest sens, se suplimentează numărul maxim de posturi al aparatului de lucru al Guvernului cu 35 de posturi”, se arată în nota de fundamentare.

În proiect se menţionează că organizarea, funcţionarea şi atribuţiile departamentului vor fi stabilite prin hotărâre de Guvern.

Vezi integral: Proiect_OG_Guvern_masuri administrative_iunie_2016

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax