Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Guvernul pregăteşte majorarea primelor pentru sportivii care obţin medalii. Criteriile, stabilite înainte de Olimpiada din 2016

Publicat

IMG_0815 Guvernul a convenit cu reprezentanţii sportivilor să implementeze un mecanism prin care să majoreze primele acordate celor care obţin medalii, urmând ca demersul să fie finalizat înainte de Olimpiada din 2016, potrivit purtătorului de cuvânt al Executivului, Dan Suciu.

În anul care s-a încheiat, Consiliul Judeţean Alba și Direcţia Județeană pentru Sport şi Tineret Alba au premiat cei mai valoroşi sportivi şi antrenori din 2015.

Vezi și FOTO: GALA SPORTULUI 2015 la Alba Iulia. Cine sunt cei mai valoroşi sportivi şi antrenori din acest an. LISTA premiilor

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, în urma întâlnirii avute cu sportivii, Executivul va lua în calcul stabilirea unui mecanism prin care să fie majorate primele, pe criterii bine definite, iar calendarul de implementare al mecanismului ar urma să fie făcut în perspectiva Olimpiadei din 2016.

El a afirmat că vor exista o serie de întâlniri în care proiectele Ministerului Sportului şi solicitările sportivilor să fie puse în acord. „Va trebui să vorbim şi la nivelul Ministerului Sportului şi să stabilim o serie de întâlniri prin care şi celelalte proiecte pe care le iau sportivii în calcul, primele naţionale şi nu numai, să le legăm şi de proiectele Ministerului şi să putem da drumul întregului mecansim”, a explicat Dan Suciu.

Purtătorul de cuvânt al Executivului a mai spus că Ministerul Sportului dispune de fondurile necesare şi că sumele care vor fi alocale pentru premierea sportivilor nu sunt mari, însă trebuie să fie „cântărite şi oferite cu responsabilitate”.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax