Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Guvernul României: Banii pentru finalizarea Bazinului Olimpic din Alba Iulia ar putea veni după rectificarea bugetului de stat pe 2013

Publicat

Demersurile primăriei Alba Iulia pentru finalizarea investițiilor de la Bazinul Olimpic s-au concluzionat printr-un răspuns primit de la Guvernul României. Administrația locală este asigurată că, dată fiind importanța obiectivului, se va transmite Ministerului Finanțelor Publice, la rectificarea bugetului de stat pe anul 2013, solicitarea de alocare de fonduri pentru programul „Bazine de înot”.

În adresa primită de la Guvern se reamintește că, prin legea Bugetului de Stat publicată în Monitorul Oficial în 22 fenruarie 2013, nu au fost alocate fonduri pentru acest program, deși MDRAP a inclus în solicitările sale către Ministerul Finanțelor acest bazin de înot.

Vă reamintim că, la sfârșitul lunii aprilie, primarul Mircea Hava anunța că a reluat discuțiile cu CNI și MDRAP, întârind necesitatea ca lucrările de la bazinul olimpic din Alba Iulia să fie finalizate cât mai rapid.

“Este un subiect de neevitat pentru Alba Iulia. Capacitatea noastră de a insista nu a scăzut, iar de această data am surprins personal oameni pentru care urcatul pe scările ministerelor din Bucureşti înseamnă mai mult decât obişnuinţă, înseamnă responsabilitate. Sub rezerva că tot ce s-a discutat va trebui să se concretizeze la proxima rectificare, pot spune că nimeni de la Bucureşti nu doreşte ca acest bazin să fie sinonim cu asumarea unor merite politice, iar acest lucru ar trebui să fie bine înţeles şi pe plan local. Poate singurul care are un merit în toată această poveste este constructorul din Alba Iulia.

Conform actualei guvernări, toate investiţiile realizate în procent de peste 50% au prioritate, iar acesta ar trebui să rămână singurul criteriu de atitudine responsabilă. Îmi permit să dau credit promisiunilor pe care le-am obţinut şi sper să nu fie vorba de un nou prilej de dezamăgire pentru albaiulieni”, a anunţat primarul Mircea Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Primarul Mircea Hava: „Lucrările la Bazinul Olimpic sunt peste 80% gata. Avem promisiuni din partea Guvernului USL că se va finanța” | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax