Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Baciu şi-a dat demisia. Himcinschi este noul antrenor la FC Unirea

Publicat

Luni, în jurul orei 16,00, antrenorul Marius Baciu și-a dat demisia de la Unirea Alba Iulia. Tehnicianul sibian a părăsit gruparea „alb-negrilor”, deoarece consideră că echipa nu are rezultatele scontate la venirea lui la Alba Iulia. ”Marius Baciu s-a ținut de cuvânt și și-a dat demisia. Acesta a spus că, dacă nu vor fi rezultate, va pleca de la Alba Iulia. Într-un fel, e o decizie normală, deoarece nu sunt rezultatele pe care le-am așteptat”, a declarat președintele executiv al Unirii, Nicolae Lupu.

Chiar dacă Baciu a demisionat de puțin timp,  șefii  de pe ”Cetate” au și găsit un înlocuitor pentru postul de antrenor. ”Antrenor principal va fi Himcinschi, iar secund Bicheși. Cel mai probabil, aceștia vor rămâne până-n iarnă. Într-un fel, regret despărțirea de Marius Baciu, pentru că jucătorii au învățat multe de la el, au fost și părți pozitive, nu doar negative”, a adăugat Lupu.

Antrenamentul programat luni a fost condus de Adorian Himcinschi și Adrian Bicheși.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax