Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Horea Timiş pleacă de la conducerea DSP Alba, din 30 martie. Îşi deschide firmă de consultanţă în management medical

Publicat

Horea Timis - Test sinceritate Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Alba, Horea Timiş (37 de ani), renunţă la postul de la stat şi pleacă în privat. Îşi deschide firmă de consultanţă în managementul medical. Decizia a fost una personală, iar încheierea contractului cu DSP va fi cu acordul părţilor, urmând să intre în vigoare din 30 martie. Astfel, din aprilie, postul de la conducerea DSP Alba rămâne vacant şi va fi ocupat interimar de un înlocuitor, până la organizarea unui concurs de către minister.

“Este vorba despre o decizie cu acordul părţilor. Intenţionez să continui activitatea la o firmă de consultanţă în management medical, în domeniul optimizării serviciilor de sănătate şi al analizei cost-beneficiu. Voi anunţa mai multe detalii săptămâna viitoare”, a declarat Horea Timiş pentru Alba24.ro.

Medicul Horea Timiş (37 de ani) a ocupat funcţia de director al DSP Alba din ianuarie 2011. Anterior, fost manager al Spitalului orăşenesc Zlatna.

În 2014, timp de trei luni, a fost detaşat pe un post de consilier în cadrul Ministerul Sănătăţii şi a colaborat pe partea tehnică pentru strategia naţională de sănătate publică şi pachetul de servicii medicale de bază. Propunerea a venit din partea ministerului, care a dorit să îl coopteze în echipa de lucru a departamentului.

Pe perioada cât a fost la Bucureşti, funcţia de la Alba Iulia a fost asigurată interimar de dr. Mihaela Presecan, care a înlocuit-o pe Gabriela Todea, cea care a fost numită pe post interimar imediat după plecarea lui Horea Timiș la București, însă era şi director economic şi nu putea cumula ambele responsabilităţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax