Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hotel Transilvania din Alba Iulia a împlinit un an de la redeschidere. Povestea transformării unui simbol al orașului

Publicat

povestea reamenajarii hotelului 2 (1024x489) Hotelul Transilvania din Alba Iulia împlinește un an de la redeschidere. Povestea Hotel Transilvania a început să fie scrisă în 1972. A fost, încă de pe atunci, un simbol al orașului, un loc unde oaspeți din Alba Iulia sau din alte orașe veneau pentru a discuta subiecte importante, pentru a savura preparate deosebite sau pur și simplu pentru a se simți bine.

În anul 2013, clădirea emblematică a fost achiziționată de Florea Grup, care tot atunci a demarat un amplu proces intens de renovare, în cadrul căruia au fost refăcute complet dotările și a fost regândit întreg conceptul de design interior. Hotelul a fost modernizat în stil contemporan, în care s-a pus mult accent pe calitatea materialelor folosite și pe detalii ale design-ului care dau un caracter aparte spațiilor.

În camere se remarcă nota de contrast a culorilor, nuanța intensă de roșu carmin ce rafinează și oferă personalitate cromaticii neutre a ansamblului. Tehnologia a fost o altă parte importantă a investiției, fiecare dintre camerele de 4 stele fiind dotată cu sistem persoanlizat de reglare a temperaturii, cu Smart TV, iluminare cu led-uri și încălzire cu ajutorul panourilor solare, care fac din Hotel Transilvania o construcție eco-friendly.

Redeschiderea hotelului a avut loc în aprilie 2015. Hotel Transilvania are acum 80 de camere, 2 săli de conferință, un restaurant cu terasă și un English Bar. De la redeschidere, hotelul a găzduit oaspeți din peste 50 de țări, veniți în Alba Iulia atât pentru a vizita orașul, cât și în interes de afaceri.

Vezi şi FOTO-VIDEO: Hotel Transilvania a revenit în forță pe piața turistică din Alba Iulia. Cu un design modern și patru stele strălucitoare

Pentru a vă face o idee cât mai clară despre ce a însemnat transformarea hotelului, vă invităm să vedeți foto-povestea anexată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax