Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hoţi de buzunare, REŢINUŢI de poliţiştii din Cugir. Doi bărbaţi din judeţul Hunedoara, cu dosar penal

Publicat

furt geantaPoliţiştii din Cugir au reţinut doi bărbaţi din judeţul Hunedoara care sunt bănuiţi de comiterea unor furturi din buzunare, pe raza oraşului. Aceştia vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

În 5 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir i-au identificat, pe raza oraşului, pe C.I.C., de 44 de ani, din Simeria şi S.L.G., de 42 de ani, din municipiul Deva. Aceştia ar fi infractori voiajori şi sunt bănuiţi de comiterea de furturi din genţi şi buzunare, pe raza oraşului Cugir.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în 6 martie, în timp ce se aflau în incinta policlinicii din Cugir, i-au sustras unei femei portmoneul în care avea bani şi documente.

Cu ocazia controlului efectuat, asupra unuia dintre bărbaţi, a fost găsită o lamă în legătură cu care există suspiciunea că ar fi fost folosită la comiterea de furturi din genţi şi buzunare.

Faţă de C.I.C. şi S.L.G. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi bărbaţi şi recuperarea prejudiciilor produse prin faptele lor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax