Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hoţi de produse agricole prinşi în flagrant de poliţişti şi jandarmi, la Blaj. Cinci bărbaţi transportau „marfa” cu trei căruţe, pe timpul nopţii

Publicat

politia Cinci bărbaţi care au sustras porbum şi lucernă de pe terenurile unor persoane din Blaj au fost prinşi în flagrant de poliţişti şi jandarmi, în timp ce transportau “marfa” cu trei căruţe. Aceştia sunt cercetaţi pentru furt.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în cadrul unei acţiuni organizate pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de produse agricole de pe câmp, un echipaj mixt format din poliţişti şi jandarmi au prins în flagrant mai multe persoane, care au sustras lucernă şi ştiuleţi de porumb de pe terenurile cultivate din zona municipiul Blaj.

În seara respectivă, poliţiştii i-au depistat pe Marian M., de 56 de ani, Oniţă M., de 30 de ani, Gheorghe R., de 56 de ani, Vasile R., de 22 de ani şi Ilie M., de 26 de ani, toţi din municipiul Blaj, în timp ce transportau cu trei atelaje hipo cantitatea totală de 1.451 kg ştiuleţi de porumb şi 2.200 kg lucernă, ce au fost sustrase de pe parcelele de teren ale unor cetăţeni din municipiul Blaj.

Produsele sustrase au fost recuperate şi predate părţilor vătămate.

În continuare, faţă de persoanele bănuite de comiterea acestor furturi se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax