Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: HOŢI din cabinete medicale, prinşi de poliţiştii din Alba Iulia. Doi minori de 17 ani au fost REŢINUŢI

Publicat

hoti locuinta apartament spargereDoi minori de 17 ani au fost reţinuţi de poliţiştii din Alba Iulia, fiind cercetaţi pentru furturi din cabinete medicale. În acelaşi dosar, mai este vizat un tânăr de 28 de ani carese află deja în penitenciar, iar alt tânăr, de 19 ani, este căutat de poliţişti.

UPDATE: Unul dintre cei doi minori a fost arestat preventiv, iar celălalt va fi cercetat în continuare sub control judiciar.

Vezi şi Unul dintre cei doi minori cercetaţi pentru furt din cabinete medicale la Alba Iulia a fost arestat preventiv

Cei doi minori au fost prinşi în flagrant, în noaptea de 13/14 februarie, de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, cu sprijinul celor de ordine publică. Încercau să pătrundă în incinta unui cabinet medical din oraş.

Cu ocazia controlului corporal efectuat de poliţişti, asupra celor doi a fost găsit un telefon mobil şi o brichetă în valoare de 400 lei, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bunurile proveneau de la o infracţiune de furt comisă de aceştia în 13 februarie.

Pe parcursul cercetărilor poliţiştii au stabilit că unul dintre minori, împreună cu alţi doi tineri, de 19 şi respectiv 28 de ani, ambii din municipiul Alba Iulia, ar mai fi comis, în luna octombrie 2015, o altă infracţiune de furt din incinta unui alt cabinet medical.

Din datele şi probele administrate, poliţiştii au stabilit că în cursul anului 2015, cât şi în luna februarie 2016, cei patru tineri au săvârşit alte cinci infracţiuni de furt, din incinta unor cabinete medicale, de unde au sustras aparatură, cafea şi alte bunuri. Valoarea bunurilor sustrase depăşeşte 4000 lei.

Faţă de cele patru persoane s-a dispus continuarea cercetărilor, pentru comiterea infracţiunilor de furt.

Împotriva celor doi minori de 17 ani, s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

În ceea ce-l priveşte pe tânărul de 28 de ani, acesta este arestat din cursul noiembrie 2015, aflându-se la Penitenciarul Aiud, tot pentru comiterea de infracţiuni de furt la Alba Iulia.

În cauză, cercetările continuă pentru identificarea celei de-a patra persoane bănuită de participarea la comiterea furturilor şi documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax