Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Hoţi prinşi de poliţişti după ce au furat un transformator electric în valoare de 3.990 euro, din localitatea Unirea

Publicat

Doi tineri din comuna Iara, judeţul Cluj, au fost identificaţi de poliţişti ca fiind autorii furtului unui transformator de energie electrică, în valoare de 3.990 euro, care alimenta un releu de telefonie mobilă, din localitatea Unirea. Este vorba despre R.M., în vârstă de 18 ani şi R.G., în vârstă de 24 de ani, care, în luna iunie a anului 2011, au deconectat şi sustras transformatorul electric de pe un stâlp. Primul, R.M., a fost reţinut miercuri, pentru 24 de ore iar al doilea, R.G., este închis, în arest preventiv, la Gherla, pentru o altă cauză penală.

După câteva luni bune de căutări şi cercetări, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Unirea, au încheiat, miercuri, documentarea activităţii infracţionale a lui R.G., de 24 de ani şi a lui R.M., de 18 ani, ambii din comuna Iara, judeţul Cluj, principalii suspecţi de comiterea în cursul lunii iunie 2011, a unui furt, pe raza comunei Unirea.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 13 spre 14 iunie 2011 cei doi s-au deplasat cu un autoturism, în locul numit Medieş, situat pe raza comunei Unirea, unde, prin escaladarea unui stâlp, au deconectat şi sustras un transformator de energie electrică, în valoare de 3.990 euro, care alimenta un releu de telefonie mobilă.

Faţă de cei doi bărbaţi a fost dispusă începerea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar R.M. a fost reţinut, în baza unei ordonanţe de reţinere, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

R.G. se află încarcerat în Penitenciarul Gherla, fiind cercetat în stare de arest preventiv într-o cauză aflată în lucru la Poliţia Municipiului Turda.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi învinuiţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax