Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hoţi prinşi în flagrant, în timp ce încercau să fure bunuri dintr-o locuinţă din Sebeş. Doi tineri din oraş, ARESTAŢI

Publicat

furt bunuri locuinta sistem audio Doi tineri din Sebeş au fost arestaţi pentru furt calificat. Au avut “ghinionul” să fie prinşi în flagrant de poliţişti, în timp ce încercau să fure bunuri dintr-o locuinţă. Erau “luaţi în vizor” pentru alte două furturi, comise în perioada ianuarie-februarie.

În urma cercetărilor s-a stabilit că P.C.P. şi T.N.C., ambii de 20 de ani din Sebeş, au pătruns, în perioada 27 ianuarie – 4 februarie, prin efracţie şi escaladare, în interiorul a două locuinţe, de unde au sustras mai multe bunuri, în valoare totală de 1900 lei.

În data de 5 ianuarie, în jurul orei 2.00, cei doi tineri au pătruns în acelaşi mod şi în a treia locuinţă, unde au fost prinşi în flagrant de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, activitatea infracţională a celor doi fiind întreruptă.

P.C.P. şi T.N.C. sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă de furt calificat.

Tinerii au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș cu propunere  de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă, propunere însușită și promovată instanței de judecată, față de care Judecătoria Sebeș a dispus arestarea preventivă a celor doi, pentru 30 zile.

Au fost depuși în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Cercetările continuă în vederea probării întregii activității infracționale și recuperării întregului prejudiciu cauzat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax