Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

I-a furat telefonul mobil unei femei de 78 de ani, pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia. Om al străzii, prins de poliţiştii de siguranţă publică

Publicat

pol

Un bărbat de 42 de ani este cercetat de poliţişti, după ce i-a furat unei femei de 78 de ani telefonul mobil. Aceasta se afla pe o bancă, pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, iar hoţul, om al străzii, a fost prins în zona gării, la aproximativ 20 de minute de la sesizarea faptei.

Miercuri, 20 august, la ora 17.35, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112 de către o femeie în vârstă de 78 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce stătea pe o bancă de pe Bulevardul Încoronării, un bărbat i-a furat telefonul mobil.

La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia care, cu ajutorul indiciilor furnizate de victimă, a reuşit să identifice persoana despre care există suspiciunea că a comis furtul, la un interval de timp de circa 20 de minute de la sesizarea faptei.

A.I.S., de 42 de ani, un bărbat care trăieşte pe stradă, a fost prins de poliţişti, nu departe de locul comiterii faptei, în apropierea gării din Alba Iulia, având asupra sa telefonul furat.

Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, iar telefonul mobil a fost restituit victimei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax