|

I-a spus că vrea să o ajute să care plasele de cumpărături, dar i-a furat telefonul şi banii. Bărbat din Bucureşti, ARESTAT pentru tâlhărie, la Blaj

arestat, catuseUn bărbat din Bucureşti, care locuieşte fără forme legale la Blaj, a fost arestat după cea comis două infracţiuni de tâlhărie. I-a smuls un lănţişor de aur unui tânăr de 30 de ani şi i-a furat unei minore de 17 ani telefonul mobil şi banii, după ce i-a spus că vrea să o ajute să care plasele de cumpărături.

Vineri, 17 martie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat pe C.C., de 46 de ani, din Bucureşti, care locuia fără forme legale în Blaj, ca persoană bănuită de comiterea a două fapte de tâlhărie reclamate poliţiei în aceeaşi zi.

Joi seara, în timp ce se afla în faţa unui local public din Blaj, i-a sustras, prin violenţă, un lanţ de aur, unui tânăr de 30 de ani.

În aceeaşi seară, a abordat-o pe o minoră de 17 ani, sub pretextul că vrea s-o ajute să care plasele cu cumpărături şi, prin violenţă, a deposedat-o de telefonul mobil şi o sumă de bani, potrivit IPJ Alba.

Faţă de C.C. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în 18 martie a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj şi judecătorului de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Blaj care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis mandat, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis aceste fapte.

Potrivit minutei de pe site-ul Judecătoriei Blaj, bărbatul este cercetat pentru trei acte materiale de tâlhărie calificată.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj. Dispune arestarea preventivă a inculpatului: Cojocaru Constantin faţă de care s-a pus în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată (persoana vătămată …), tâlhărie calificată (două acte materiale – persoana vătămată …), lipsire de libertate în mod ilegal, (persoană vătămată … ), viol (persoana vătămată …) pe o durată de 30 de zile, de la 18.03.2017 şi până la 16.04.2017, inclusiv”, se afirmă în minuta deciziei de la Judecătoria Blaj.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=553856avatar Publicat de pe 20 martie 2017 şi actualizat pe 20 martie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Ionel: Acum intrebarea este: care este sursa problemei? Pe undeva exista un angrenaj care nu functioneaza. Acel...
  • A.D.: Zambaretule …bancurile care se fac pe seama voatra nu sunt la intamplare . Eu sunt un om de rand de unde...
  • Nelu de la pescarie: Fratilor hai sa desfintam politia cred ca ar fi mai bine oricum tot nu face nimic am fi si noi...
  • ;-): A.D. Esti prost informat, polo nu are gps pe el, in rest ce sa zic, daca nu-ti convine muta te. Si tu din tare,...
  • Cato: Firma care a „plombat” groapa n-ar mai trebui să primească contracte. Altfel nu vor face altceva...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI