Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

I-a spus că vrea să o ajute să care plasele de cumpărături, dar i-a furat telefonul şi banii. Bărbat din Bucureşti, ARESTAT pentru tâlhărie, la Blaj

Publicat

arestat, catuse Un bărbat din Bucureşti, care locuieşte fără forme legale la Blaj, a fost arestat după cea comis două infracţiuni de tâlhărie. I-a smuls un lănţişor de aur unui tânăr de 30 de ani şi i-a furat unei minore de 17 ani telefonul mobil şi banii, după ce i-a spus că vrea să o ajute să care plasele de cumpărături.

Vineri, 17 martie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat pe C.C., de 46 de ani, din Bucureşti, care locuia fără forme legale în Blaj, ca persoană bănuită de comiterea a două fapte de tâlhărie reclamate poliţiei în aceeaşi zi.

Joi seara, în timp ce se afla în faţa unui local public din Blaj, i-a sustras, prin violenţă, un lanţ de aur, unui tânăr de 30 de ani.

În aceeaşi seară, a abordat-o pe o minoră de 17 ani, sub pretextul că vrea s-o ajute să care plasele cu cumpărături şi, prin violenţă, a deposedat-o de telefonul mobil şi o sumă de bani, potrivit IPJ Alba.

Faţă de C.C. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în 18 martie a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj şi judecătorului de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Blaj care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis mandat, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis aceste fapte.

Potrivit minutei de pe site-ul Judecătoriei Blaj, bărbatul este cercetat pentru trei acte materiale de tâlhărie calificată.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj. Dispune arestarea preventivă a inculpatului: Cojocaru Constantin faţă de care s-a pus în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată (persoana vătămată …), tâlhărie calificată (două acte materiale – persoana vătămată …), lipsire de libertate în mod ilegal, (persoană vătămată … ), viol (persoana vătămată …) pe o durată de 30 de zile, de la 18.03.2017 şi până la 16.04.2017, inclusiv”, se afirmă în minuta deciziei de la Judecătoria Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax