Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IDEI de CADOURI de Moș Nicolae. Jucării pentru pitici, haine, decoraţiuni de casă, parfumuri pentru cei mari

Publicat

mos_nicolae

Cu siguranţă luna decembrie este cea mai aşteptată, mai ales de cei mici care sunt deja cu scrisorelele făcute pentru a le trimite celor mai iubiţi moşi din lume.

Mai sunt doar câteva zile până când Moş Nicolae va lăsa în ghetuţe cadourile mult dorite. Şi cum vârsta nu contează atunci când vrem să facem o bucurie, moşul nu va ajunge doar la copii, ci şi la cei mari care încă păstrează minunatele tradiţii ale sărbătorilor de iarnă.

Vezi și MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI și felicitări pe care le poți trimite celor care-și sărbătoresc onomastica

Cu ghetuţele lustruite şi cu bucurie în suflet, fiecare dintre noi va aştepta o mică bucurie din partea moşului care vine în seara zilei de 5 decembrie. Şi anul acesta cadourile vor fi în funcţie de posibilităţi şi vârstă, jucării pentru copii și obiecte vestimentare cei mari.

Românii vor aloca, în medie, 340 de lei pentru cadourile de Moş Nicolae din acest an, în creştere uşoară faţă de bugetul mediu de anul trecut, cele mai căutate fiind dulciurile, jucăriile şi articolele de îmbrăcăminte / încălţăminte, potrivit unui studiu realizat de o companie de cercetare de piaţă.

Citește și MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI, SMS și felicitări frumoase pe care le poți trimite celor dragi de Moș Nicolae

Un procent de 44% dintre cei care au arătat că vor oferi cadouri cu această ocazie au declarat că intenţionează să cheltuiască între 100 şi 250 de lei, 31,6% între 251 şi 500 de lei iar 16,3% peste 500 de lei. 7,7% dintre respondenţi vor aloca mai puţin de 100 de lei pentru cadourile de Moş Nicolae.

 Moș Nicolae: Idei de cadouri pentru fetiţe

papusi Dacă moşul încercă să fie pe placul unei fetiţe cu siguranţă nu va da greşi cu o păpuşă. Preţurile diferă în funcţie de firmă, mărime sau personaj, pot începe de la 25 de lei şi pot ajunge să treacă de 300 de lei.

De exemplu o păpuşă Barbie simplă costă în jur de 35 de lei, una prinţesă cu accesorii ajunge la 150 de lei, iar dacă vreţi un set de păpuşi Frozen preţul trece de 200 de lei.

Vezi și Mesaje de Crăciun

Şi animăluţele de pluş sunt printre preferatele fetelor. Şi aici preţurile diferă în funcţie de mărime. Un căţel de pluş de 30 de cm costă apoximativ 25 de lei dar dacă vreţi  o mascotă Disney de peste 70 cm, moşul trebuie să plătească peste 200 de lei.

Tot pentru fetiţe se pot cumpăra căsuţe pentru păpuşi cu aproximativ 150 de lei, seturi de doctori sau diferite meserii cu preţuri între 50 şi 150 de lei, etc.

Fetițele gospodine vor prefera și mici seturi de gătit, iar cărucioarele cu bebeluși sunt de asemea extrem de dorite.

Ciocolata este un alt cadou preferat în ghetuțe.

Moș Nicolae: Idei de cadouri pentru băieţi

masinute Orice băiat iubeşte maşinile, roboţii, soldaţi sau orice jucărie electronică.

O maşinuţă de teren cu telecomandă costă 65 de lei, una simplă în jur de 30 de lei, iar cele sofisticate sau seturile depăşesc 80 de lei.

Acum au apărut și roboței inteligenți, dar mai bine păstrați-vă resursele financiare pentru cadoul de Moș Crăciun. Moș Nicolae, pe lângă faptul că nu poate fi văzut, așa cum este Moș Crăciun, cadourile primite de la el nu sunt incluse neapărat în listele și scrisorie cu dorințe ale copiilor. Astfel orice își poate face loc în ghetuțe este binevenit și apreciat.

Ciocolata, bomboanele, napolitanele, acadelele pot înlocui fără probleme orice cadou.

Seturile de construcţie Lego pot fi şi ele o variantă bună pentru un cadou dar preţurile lor trec de 100 de lei, ba chiar pot ajunge şi până la 500 de lei.

Cei care vor să ofere un cadou prin care copilul să îşi dezvolte imaginaţia pot alege seturile de pictură şi desen, perfecte atât pentru fete cât şi pentru băieţi. Pentru acestea preţurile sunt între 6 lei, dacă vorbim despre o carte de colorat, şi peste 50 de lei un set de colorat sau pictat care să aibă toate cele necesare.

Moș Nicolae: Cadouri pentru cei mari

De sosirea lui Moş Nicolae nu se bucură doar copiii ci şi cei mari. Ciorapi, boxeri, bikini, rujuri sunt soluțiile cele mai simple. Cadourile care sunt binevenite în orice moment sunt obiectele vestimentare.

Pentru persoanele active, un cadou potrivit este o brățară de monitorizare a activității. Fie că practică exerciții fizice ușoare, de întreținere, sau se antreneză intens în cadrul unei săli de sport, brățările fitness reprezintă un accesoriu extrem de util pentru persoanele active.

O altă propunere pentru doamnele și domnișoarele cărora le plac lucrurile utile și în special pentru cele care preferă sau au adoptat de curând un stil de viață sănătos, este un cântar inteligent. Cu un astfel de cântar ele vor știi mereu cum să își ajusteze regimul alimentar și stilul de viață pentru a-și atinge targetul dorit.

Pasionații de tehnologie care vor o casă „inteligentă” vor aprecia cu siguranță cadouri precum o boxă Google Home sau diverse gadgeturi care pot fi interconectate în sistem (prize inteligente, becuri wifi, etc.). Prețurile pornesc de la circa 100 de lei și pot depăși câteva sute de lei pentru un „kit” complet dar sunt și apreciate. Boxele inteligente vorbesc, răspund la întrebări și la comenzile vocale, caută piesele muzicale preferate și te conecteză la orice post de radio care funcționeză live pe internet.

Un alt cadou potrivit pentru această perioadă este un parfum. Aici trebuie să cunoașteți persoana căreia îi faceți cadoul pentru că gusturile diferă de la persoană la persoană. Magazinele online se bat în oferte la parfumuri și în funcție de marcă și preferințe găsiți astfel de produse cu prețuri cuprinse între 80 de lei și 300 de lei, sau chiar mai mult.

Trimite MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI și felicitări

Există numeroase magazine în care pot fi găsite diverse obiecte de decor, destul de ieftine, între 10 și 20 lei, care sunt însă de efect.

Pot fi cumpărate câteva rame foto, brelocuri simpatice sau chiar figurine amuzante pentru decorarea biroului. Nici decorațiunile de sărbători, ca fundițe, steluțe, figurine sau lumânări decorative, ale căror preț se încadrează între 5 și 30 de lei, nu ar fi de neglijat.

Nu faceți cadouri de genul scule, obiecte de curațenie sau cratițe și tigăi. Cadoul nu trebuie să sugereze că persoana care îl primește trebuie să se apuce de muncă, de gătit, de curațenie.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax