Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Idei de CADOURI de Valentine’s Day: Ce surpriză poți să îi faci persoanei iubite în funcție de durata relației

Publicat

Idei de Cadouri pentru Valentine’s Day, Dragobete, Ziua Îndrăgostiților. Sărbătoarea preluată de la americani şi devenită mai populară decât echivalentul autohton Dragobete, poate deveni o veritabilă sursă de stres pentru cei care se află în căutarea cadoului perfect pentru persoana iubită.

Vedeți mai jos câteva propuneri de daruri pentru iubit sau iubită, în funcţie de stadiul în care se află relaţia: sunteți împreună de o lună, de un an, de cinci ani, de zece ani, de douăzeci și cinci de ani, de cincizeci de ani sau nici măcar nu sunteți împreună, însă vrei să îi câștigi inima.

Vezi și MESAJE de Ziua Îndrăgostiților, romantice, frumoase și haioase pe care să le transmiți iubitei sau iubitului

Idei cadouri de Ziua Îndrăgostiților: Sunteți împreună de o lună

O relaţie nouă înseamnă, într-un fel, că orice lucru este perceput ca fiind special. Putem deduce, astfel, că simpla experienţă de a fi împreună este adeseori, mult mai semnificativă decât un cadou material.

O idee mai excentrică ce s-ar potrivi în acest caz ar fi să angajezi un bucătar personal care să gătească o cină romantică la domiciliu. În absenţa unui buget permisiv, un picnic cu perne moi, fructe şi vin delicios ar trebui să aibă acelaşi efect. Tot la domiciliu.

Emma McLaughlin şi Nicola Kraus, autoarele romanului best-seller „Nanny Diaries”, care a avut parte şi de o ecranizare la Hollywood, au sugerat o sticlă de whiskey sau bourbon pentru bărbaţi şi un buchet „fabulos” de flori drept cadou pentru femei.

Citește și MESAJE și SMS-uri de Ziua Îndrăgostiţilor. Declaraţii de iubire în câteva cuvinte, de Valentine`s Day

„Fii creativ”, au spus ele. „Nu trebuie să fie trandafiri. Care sunt culorile din apartamentul ei? Arată că eşti atent. Dar în mod sigur nu lalele. Nimic nu e mai puţin sexy decât lalelele.”

Idei cadouri de Ziua Îndrăgostiților: Sunteți împreună de un an

Un an de relaţie este cea mai bună perioadă pentru sărbătorirea Zilei Îndrăgostiţilor, consideră unii experți. Relaţiie sunt suficent de fragede încât să mai existe senzaţia de noutate, dar destul de înaintate încât să te simţi confortabil cu celălalt.

O propunere de cadou potrivit pentru perioada aceasta ar fi un masaj în cuplu oferit în dreptul şemineului, urmat de o sticlă de şampanie şi nişte fructe în ciocolată.

Experții au mai sugerat că bărbaţilor le-ar plăcea să primeasă bilete la un concert sau eveniment sportiv, în timp ce femeile ar putea fi oricând mulţumite prin nişte bijuterii alese. Sau chiar niște haine sport.

Idei cadouri de Ziua Îndrăgostiților: Sunteți împreună de cinci ani

Relaţia care a împlinit cinci ani are nevoie, de Ziua Îndrăgostiţilor, de ceva cu adevărat distractiv şi incitant, e de părere Abby Larson, fondatoarea unui site în domeniu.

„Pentru răsfăţ, comandă o limuzină care să vă ia de acasă şi să vă ducă la un restaurant nou fabulos”, a sugerat ea. „Încheiaţi seara la un bar plin de viaţă sau dansând în noapte la un club local de jazz — undeva comod şi mai puţin luminos unde să vă puteţi cuibări într-un colţ”

„Buget restrâns? Săriţi peste maşină, comandaţi o pizza în formă de inimă, apoi duceţi-vă la cel mai apropiat ring de dans, unde să vă puteţi pierde unul în braţele celuilalt”, continuă Larson.

Citește și MESAJE de DRAGOBETE 2022 • SMS-uri haioase și amuzante • Felicitări romantice, mesaje de dragoste pentru el sau ea de ziua îndrăgostiţilor la români • Mesaje sincere de iubire pentru îndrăgostiți • Mesaje romantice de iubire pentru ea sau el • SMS-uri, idei de felicitări și declarații de dragoste

Idei cadouri de Ziua Îndrăgostiților: Sunteți împreună de zece ani

După zece ani de relaţie, sunt foarte mari şansele ca tu şi partenerul tău să fi trecut deja de repetate ori prin toate activităţile tipice Zilei Îndrăgostiţilor, motiv pentru care în acest moment aţi putea să plănuiţi sau să cumpăraţi ceva cu adevărat semnificativ.

De exemplu, o idee bună pentru ea ar putea fi o expediţie în doi, de preferat în locul în care v-aţi cunoscut sau unde aţi sărbătorit primul 14 februarie împreună.

Idei cadouri de Ziua Îndrăgostiților: Sunteți împreună de 25 de ani

Dacă aţi ajuns la 25 de ani de relaţie, aţi putea pune la cale ceva numai pentru voi, ceva de care nu v-aţi putut bucura în linişte în ultimii ani. O surpriză frumoasă pentru partener ar fi o „evadare” de weekend, fie la o pensiune din apropiere, fie o minivacanţă în Europa.

Cuplurile care obişnuiesc să facă des călătorii s-ar putea bucura de o hartă personalizată care să conţină toate locurile în care aţi mers împreună.

Vezi și MESAJE de Ziua Îndrăgostiților, romantice, frumoase și haioase pe care să le transmiți iubitei sau iubitului

Idei cadouri de Ziua Îndrăgostiților: Sunteți împreună de 50 de ani

Pentru că 50 de Zile ale Îndrăgostiţilor merită ceva cu totul deosebit, ai putea opta pentru un colier cu o singură piatră de smarald (simbol pentru dragoste, potrivit aceleiaşi Abby Larson) sau, în cazul unui buget mai redus, o cutie de bijuterii făcută de mână pe care să o umpli cu bileţele despre viaţa voastră împreună.

Alt cadou potrivit ar fi un album fotografic al istoriei relaţiei voastre, completat cu scrisori şi alte amintiri, sau un slideshow video cu un fundal muzical care să aibă o semnificaţie puternică pentru amândoi.

Idei cadouri de Ziua Îndrăgostiților: Nu sunteţi împreună (încă)

Dacă vrei să îi câştigi atenţia acelui cineva la care ţi-a rămas gândul, aceiaşi experţi sunt de părere că dulciurile sunt calea cea mai sigură spre inima lor.

„Niciodată nu poţi să dai greş cu ciocolată”, au fost de părere McLaughlin şi Kraus. „E delicioasă fără să provoace stres din cauza exagerării cu cheltuiala – sau cu declaraţiile amoroase”.

„Puţini ar refuza o cutie de brioşe făcute în casă sau o sticlă de şampanie!”, a fost de acord şi Larson.

Valentines-Day-cadou-indygreatdates-com

Idei cadouri de Ziua Îndrăgostiților: Cadouri de Valentine’s Day pentru EA

– eșarfe din materiale fine, precum mătasea sau caşmirul, însoţite de broşe cu şnur de mărţişor

– ședinţă de relaxare la spa, masaj şi tratamente de îngrijire

– cină romantică

– bomboanele de ciocolată sunt cadou clasic pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiţilor. Inventează un joc şi ascunde mici cadouri dulci prin casă, astfel încât, pe toată durata zilei, să fie surprins sau surprinsă de micile plăceri ale vieţii

– parfumurile, seturile de baie cu gel de duş, loţiuni sau uleiuri

– cosmetice

– bijuteriile vor fi întotdeauna printre cadourile preferate de doamne

– cutie de bijuterii

– telefon

– florile sunt întotdeauna cea mai sigură alegere atunci când sunteţi în pană de idei

Idei cadouri de Ziua Îndrăgostiților: Cadouri de Valentine’s Day pentru EL

– un smartphone

– gătește-i mâncarea preferată, cumpără-i sticla de vin preferată, ascultă cu el muzica care îi place și zâmbeste tot timpul

– un cadou de Valentine’s Day pentru bărbaţi, care poate fi utilizat acasă sau la birou, constă într-un afişaj pentru mesajele electronice. Pentru început, ai grijă să afişeze o declaraţie, cu ocazia acestei zile speciale

– un calendar personalizat de birou sau chiar unul comic

– pentru un soţ sau un iubit pasionat de tehnologia de ultimă oră, o carcasa personalizată pentru telefonul său poate reprezenta un cadou potrivit pentru Ziua Îndrăgostiţilor

– dacă adoră sportul şi aventura, fă-i cadou o lecţie de paraşutism sau o excursie către o destinaţie necunoscută

– un CD cu muzica din anul în care s-a născut sau bilete la concertul formaţiei lui preferate

– un joc de societate

Alte idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Aşadar, dacă eşti în căutarea celui mai potrivit dar pentru partenerul tău, îţi propunem câteva opţiuni cu care “să mergi la sigur”. Nu de alta, dar cele mai frumoase şi practice cadouri sunt acelea pe care le folosiţi împreună, care vă completează rutina zilnică şi vă ajută să petreceţi mai mult timp alături.

Un set de căni cu poza voastră imprimată.

Alegi cea mai frumoasă fotografie cu voi doi, te gândeşti ce mesaj ai vrea să îi transmiţi celui iubit, alegi forma şi mărimea cănilor şi în câteva zile ai unul dintre cele mai reuşite cadouri de Valentine’s Day.

În plus, va fi şi util, având în vedere că vă veţi bea cafeaua sau ceaiul împreună, asta chiar dacă, fizic, nu veţi fi mereu unul lângă celălalt.

Un tort de ciocolată Ciocolată, frişcă, fructe, tot felul de mesaje – poţi găsi numeroase idei când vine vorba despre un tort delicios pe care să îl savuraţi împreună, chiar de Valentine’s Day. Da, poate să pară un cadou banal, însă este unul dintre cele mai practice şi potrivite în acest context.

Huse de telefon sau carcase de telefon imprimate cu poza voastră Pe aceleaşi principiu cu cel al cănilor, la fel şi telefoanele pot fi personalizate cu poza voastră. Dacă ţi se pare prea mult, poţi alege varianta unui mesaj interesant, pe care amândoi să îl asociaţi cu povestea voastră.

Laboratoarele foto au o mulţime de oferte de acest gen, mai ales în perioada asta. Astfel, oriunde v-aţi duce, de câte ori vorbiţi la telefon vă veţi gândi unul la celălalt.

Un filtru şi o cană de filtrare a apei. Tot mai mulţi oameni conştientizează astăzi importanţa unui stil de viaţă sănătos. În acest context, pe lângă alimentaţie şi mişcare fizică regulată, filtrarea apei este un alt subiect important.

Dacă v-aţi decis să faceţi ceva în acest sens, tocmai pentru a avea apă curată şi proaspătă tot timpul, iată un cadou mai mult decât inspirat.

Pregătirea unui cadou făcut de tine

Pregătește-i darul cu mâinile tale. Îi vei arăta astfel cât de mult îl iubești. Poți să-i faci o cutie cu dulciuri sub formă de inimioară. Alege dulciuri de culori diferite, preferatele lui.

Pregătirea unei petreceri surpriză

Invită toți prietenii apropiați acasă la tine. Tematica petrecerii va fi roșu, neapărat. Îmbracă-te în roșu, decorează locuința în roșu. Alege melodiile care vă plac vouă. Desigur că partenerul tău nu va ști nimic despre petrecerea pe care ai organizat-o, pentru că acesta-i cadoul lui de Ziua Îndrăgostiților.

Pregătirea unui mic-dejun 

Surprinde-ți iubitul de Ziua Îndrăgostiților cu un mic-dejun la pat. Deși acesta este modul prin care bărbații își răsfață iubitele, cu siguranță va fi o supriză pentru el să vadă că te-ai trezit înainte și i-ai pregătit micul dejun.

Strânge mai multe fotografii cu voi și pune-le într-un album foto. De asemenea, un cadou perfect pentru el este ceasul de mână.

Cadouri de Valentine’s Day în funcție de buget

Cadouri de Valentine’s Day pentru el

Dacă ai un buget între 20 și 100 lei, îți venim în ajutor cu următoarele idei de cadouri:

– înlocuiește-i portofelul vechi cu unul nou, de calitate;

– un breloc personalizat pentru cheia mașinii va reprezenta întotdeauna un cadou pe placul lui;

– o cravată, un cadou pentru el care nu se demodează niciodată;

– o pereche de șosete viu colorate;

– dacă iubitul sau soțul tău fumează, poți să îi oferi cadou un set format dintr-o brichetă și o scrumieră;

– butoni pentru cămașă personalizați în funcție de pasiunile lui;

– o cină perfectă pregătită acasă îl va cânta de fiecare dată;

Dacă bugetul tău este între 100 și 300 lei, îți recomandăm următoarele idei de cadouri:

– o geantă business, cadoul perfect pentru iubitul cu aspirații de business;

– un rucsac practic, de oraș sau drumeții;

– un parfum va fi mereu pe placul lui, așa că impresionează-l cu unul cât mai bun;

– o sticlă de băutură personalizată poate să reprezinte unul dintre cele mai simple, dar potrivite cadouri pentru el, indiferent că este vorba de o sticlă de vin sau una de whiskey;

– un set care va include o curea și un ceas;

– un set pentru bărbierit de lux, un cadou special cu care să-l răsfeți de Valentine’s Day;

– jocuri Play Station sau Xbox, îi vor menține mereu atenția;

Dacă ai un buget de peste 300 lei, îți recomandăm următoarele cadouri:

– un set care va include o cravată, un portofel, dar și o geantă pentru birou va fi mai mult decât perfect pentru el;

– fă-i plinul la mașină, cu siguranță nu vei da greș cu asta;

– un ceas elegant / smartwatch;

– o boxă portabilă;

– căști bluetooth cu noise canceling;

– dacă îi plac călătoriile pe munte, poți să îi oferi cadou un set potrivit pentru călătorii;

– o excursie de ținut minte;

Cadouri de Valentine’s Day pentru ea

Dacă ai un buget între 20 și 100 lei, îți recomandăm următoarele idei:

– florile vor rămâne printre cele mai simple, dar printre cele mai frumoase gesturi, așa că impresioneaz-o cu un buchet imens;

– dacă îi cunoști gusturile în materie de lectură, o carte deosebită va fi cel mai la îndemână și de efect cadou;

– o cană personalizată / cu un mesaj romantic;

– o jucărie de pluș;

– o cutie sau un suport pentru bijuterii;

– o pernă în formă de inimă sau o pătură cu model romantic, pufoasă;

– o ramă cu fotografia voastră va reprezenta o amintire de ținut minte;

Dacă bugetul tău este cuprins între 100 și 300 lei, venim în ajutor cu următoarele idei de cadouri:

– cu bijuteriile nu vei da greș niciodată. Oferă-i cadou un colier cu pendativ infinit, după preferință, o brățară, o pereche de cercei sau un inel;

– o cutie pentru ceasuri;

– produsele cosmetice sau pentru machiaj vor face întotdeauna o impresie bună;

– trandafir criogenat, va rămâne veșnic în amintirea ei;

– dacă vrei să îi câștigi inima și mai mult, atunci impresioneaz-o cu o cină romantică. Doar voi doi, într-un restaurant cochet;

– o geantă șic

– un ceas de perete romantic, cadoul perfect pentru o iubită pasionată de decor interior

Dacă bugetul tău este de peste 300 lei, îți recomandăm următoarele cadouri:

– un aspirator robot, va fi bucuroasă de un așa ajutor;

– ce poate fi mai perfect decât o vacanță în doi;

– un moment de relaxare la spa sau la salon o va face extrem de fericită;

Pregătește-i darul chiar tu. Îi vei arăta cât de mult îl iubești. Poți să îi pregătești o cutie cu dulciuri, sau chiar desertul preferat.

Cadoul de Valentine’s Day trebuie să fie simbolic și să reprezinte iubirea dintre voi. În plus, nu trebuie să așteptați această zi ca să vă dăruiți cadouri. O puteți face de fiecare dată când simțiți nevoia. Important este să vă iubiți, să vă respectați și să rămâneți împreună cât mai mult timp.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    vineri, 11.02.2022 at 09:50

    Sunt-EM Impreuna de Aproape 40 de Anisori ! Dar Nu Ne Permitem O Vacanta in Honolulu, Hawai, USA, NICI Un ” Colier cu o singura piatra de smarald „. Masina NU avem, deci NICI de ” breloc personalizat pentru cheia masinii ” nu-i Nevoie !!!!! NICI de un Picnic, in MIEZ de Februarie ( ” Iarna nu-i ca vara „- citat Basescu ! ) nu-i CAZUL !!!!! Acest ” Valentine’s Day ” este Inventie SUA, Importata-n Romania de Comerciantii Dornici de Castiguri, din vanzari Cat mai mari posibil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax