Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IGPR: Peste 170 de persoane au fost puse sub supraveghere judiciară, în ultima săptămână. Câte sunt în arest la domiciliu

Publicat

pol

dubă politieIGPR transmite că, în ultima săptămână, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 177 de persoane şi au fost înregistrate 20 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri.

Poliţia Română aminteşte că verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă.

Potrivit IGPR, în perioada 30 octombrie – 6 noiembrie, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 177 de persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.

Poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 47 de persoane – pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, faţă de 128 de persoane – pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar şi faţă de 2 persoane – pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar pe cauţiune.

În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost înregistrate 20 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri.

Astfel, măsura controlului judiciar dispusă iniţial a fost înlocuită cu măsura arestării la domiciliu (într-un caz), în executarea pedepsei închisorii (în 8 cazuri) şi în arestare preventivă (în 6 cazuri).

De asemenea, măsura arestului la domiciliu dispusă iniţial a fost înlocuită cu măsura arestării preventive (în 3 cazuri), în condamnare cu suspendare (într-un caz) şi în măsura internării într-un centru educativ (într-un caz).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. eu

    duminică, 08.11.2015 at 18:08

    alti bani cheltuiti degeaba..
    munca platita fara rost…ce fac stau la usa lor si ii pazesc….oameni platiti din taxele noastee degeaba..ori sunt liberi ori stau la beci…oamenii care ii supravegheaza mai bine in strada sa prinda hoti..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax