Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În ciuda opoziției din Consiliu Local, primarul Mircea Hava nu renunță la relocarea grădiniței din zona Cetății Alba Carolina

Publicat

primarul mircea hava Primarul Mircea Hava „face lumină” în discuțiile referitoate la Proiectul de Hotărâre care prevede cumpărarea unui teren pentru construirea unei noi grădinițe în Alba Iulia și demolarea grădiniței nr. 8 din Cetatea Alba Carolina. Acesta spune că până la urmă se va vota acel proiect și că locul pe care se află clădirea va rămâne liber.
„Legat de grădinița nr.8, este o construcție făcută prin anul 1925, nici nu știu ce a fost acolo. Ea este pusă acolo exact ca și Casa de Cultură. Atâta timp cât Cetatea era o ruină și o mizerie putea să fie acolo orice, nu era nicio problemă, dar astăzi este cu totul altceva. Nu are niciun loc acolo, îți închide perspectiva și în loc să te uiți la ceva frumos te uiți la această clădire. Discutăm de doi ani în consiliu să găsim un teren în  zonă, pe care să îl cumpărăm și, în timp, într-un an doi, să construim o altă grădiniță serioasă, iar asta casată. Asta nu înseamnă că nu vor avea copiii loc la grădiniță sau că în locul ei ar vrea cineva să construiască ceva” a declarat primarul Mircea Hava.
Acesta a precizat că locul pe care se află grădinița ar urma să rămână liber pentru a deschide perspectiva.

„Până la urmă cred că vor vota consilierii, vom achziționa terenul și ne vom apucat să face proiectul. În asta (n.r gădinița nr.8) am băgat o grămadă de bani să o reparăm” a mai precizat edilul orașului.

Reamintim că scandalul privind respectiva construcție a început în ședința de CL din data de 22 septembrie când o parte din consilieri s-au revoltat pe faptul că se dorește demolarea acestei grădinițe. Proiectul s-a votat de trei ori și nu a fost aprobat.

VIDEO: Ceartă ca la grupa mică în CL Alba Iulia, pentru un loc de grădiniță. De trei ori s-a votat un proiect până au reușit să iasă la număr

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. lupu sur

    vineri, 02.10.2015 at 14:51

    Prima data sa se cnstruiasca alta,apoi sa se demoleze actuala gradinita.Daca nu,asa va ramane daramata si parinti plimbati aiurea dupa locuri pt. copii.

  2. Cetatea

    sâmbătă, 03.10.2015 at 09:33

    Ce înseamnă acest lucru, domnule Hava? Ce perspectivă o să (vă) deschidă demolarea grădiniței? Intâi construţi grădinița Şi mai apoi o dărâmaţi, domnule! Vă purtați cu acest oraş de parcă este curtea dvs. şi cereţi aprobarea familiei să mai tăiați un copac. Îmi doresc să văd şi locuri de muncă în oraş, nu numai cetatea! Vă rog să vă concentraţi puţin şi să vă ocupaţi de gospodărirea orașului la propriu, nu numai de ‘curte’. Mulţumesc! (Aş fi spus că vă mulțumesc anticipat*, dar lb. română nu permite acest lucru*)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax