Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În ianuarie, la Teatrul de Păpuși „Prichindel”: Micuții spectatori sunt așteptați să vizioneze piesa „Zulenka”

Publicat

În luna ianuarie, Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia îi așteaptă din nou pe micuții spectactori, cu una dintre cele mai iubite piese puse în scenă de regizorul Cristian Pepino, „Zulenka”. Aceasta va putea fi vizionată pe scena teatrului în 22 și 23 ianuarie, de la ora 10.00.

Pe parcursul anului 2012, spectacolul a participat la mai multe festivaluri naționale și internaționale și câștigat premii pentru virtuozitatea mânuirii marionetelor, iar actrițele Amalia Pop și Teodora Popa au primit distincții pentru rolurile interpretate.

Spectacolul “Zulenka” pune în scenă istorioara unei fetiţe care îşi doreşte să se transforme în zână şi este pregătită să treacă printr-o mulţime de peripeţii pentru a-şi îndeplini dorinţa. “Zulenka este o poveste pentru copiii mici, pentru cei mai mici spectatori ai noştri și este un text inspirat din creaţia Baronesei Orczy, care a publicat la Londra către sfârșitul secolului al 19-lea un volum de minunate povești. E o istorie fără violență, fiind în acest sens mai potrivită pentru copiii de până la șapte ani. Basmele obișnuite prezintă de obicei episoade violente sau deosebit de dramatice potrivite mai degrabă pentru copiii mai mari de șapte ani. Zulenka este povestea unei fetițe care își dorește să devină zână. Din această cauză ea declanșează o serie de peripeții din care va ieși cu bine datorită ajutorului prietenilor ei, spiridușii și animalele pădurii”, a spus Cristian Pepino, regizorul piesei.

Echipa spectacolului este formată din: Cristian Pepino – regizor artistic, Cristina Pepino – scenograf, Dan Bălan – compozitor, Levente Szöcs – maestru sunet, Tămășan Ovidiu – maestru lumini, Vlad Tănase – construcție păpuși, Mirela Tămășan – croitorie, Marin Goia – decoruri iar din distribuție fac parte actorii: Amalia Pop, Teodora Popa, Elena Scorțeanu, Ramona Mincu Benchea, Radu Hăprian Dan, Ioan Pompiliu Cristea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax