Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În jur de 300 de pacienţi vor petrece sărbătorile de iarnă în Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia. Meniu special pentru Crăciun

Publicat

cozonac-impletit-cu-nuca-si-cacao-01Aproximativ 300 de pacienți din Alba vor petrece sărbătorile de iarnă în Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia. Pentru aceștia, bucătăria instituției va pregăti un meniu de sărbătoare. Pacienţii vor gusta sarmale pregătite diferit pentru cei fără regim alimentar şi pentru cei care au de respectat o alimentaţie mai strictă, dar şi cozonac şi portocale.

În dimineaţa de Crăciun, pacienţii vor primi cacao cu lapte şi cozonac. La masa de prânz se va servi supă cu fidea şi sarmale cu carne de porc, pentru pacienţii care nu trebuie să ţină dietă. Bolnavii cu diabet vor avea sarmale cu carne de pui, iar cei pentru care se impune un regim alimentar deosebit vor servi friptură de vită cu piure de cartofi şi legume mexicane. La desert, toţi cei internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia vor primi portocale.

În seara de Crăciun se va servi cină rece cu lactate, ouă şi mezeluri.

„În fiecare an acordăm o atenţie deosebită meniului de sărbătoare. Dorim să le facem o bucurie celor care petrec Crăciunul departe de familie. Spărăm să le putem aduce un zâmbet pe buze şi anul acesta pacienţilor”, a declarat asistentul dietetician Nicoleta Vesa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax