Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În MARTIE: Zilele de „Joi, cu poezie și cafea” continuă la Alba Iulia

Publicat

Iubitorii de cultură și literatură din Alba Iulia sunt așteptați în continuare în fiecare zi de joi la Art Cafe Downtown din Alba Iulia. Așa cum ne-am obișnuit, aici vor avea loc recitaluri și lecturi de poezii, asezonate cu aromă de cafea, pentru o dimineață plăcută și armonioasă, ca între prieteni.

„<Mai bine mai târziu, decât niciodată>, spune un vechi proverb. Astfel, Consiliul Judeţean Alba şi Biblioteca Judeţeană <Lucian Blaga> Alba vă invită din nou la cafeaua noastră specială, adică la cafea cu aromă de poezie. Vă aduceţi aminte, nu?! Ei bine, <Dacă e joi, e poezie şi cafea> la acelaşi ArtCafe Downtown, la aceeaşi oră – 10.30 şi, dacă se poate, cu cât mai mulţi prieteni şi iubitori de poezie. Noi vă aşteptăm cu drag în joile de 6, 13, 20 şi 27 martie 2014”, ne-a transmis Cristina Smadea, unul dintre organizatorii evenimentului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax