Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În slujba cetăţeanului, şi în afara orelor de program: Un pompier găsit un card cu 8000 de lei la un bancomat din Alba Iulia şi l-a predat Poliţiei

Publicat

bancomat Un subofiţer de la Garda de intervenţie Blaj – ISU Alba a dovedit că este în slujba cetăţeanului şi în afara orelor de program. A găsit un card bancar cu 8000 de lei la un bancomat din Alba Iulia şi l-a predat Poliţiei.

Sâmbătă, 17 decembrie 2016, subofiţerul plt. adj. Cătălin Baba din cadrul Gărzii de intervenție Blaj – Detașamentul de pompieri Aiud, a mers la un bancomat din municipiul Alba Iulia, pentru a extrage o sumă de bani, transmite ISU Alba. Pompierul a găsit în bancomat un card bancar ce putea fi accesat cu suma de 8.000 lei. A scos cardul bancar și chitanța pe care era trecut numele proprietarului și a sunat la numărul unic de urgență 112, la poliție.

La scurt timp, s-a prezentat sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba unde a predat cardul bancar și chitanța pentru ca acesta să fie restituit proprietarului.

“Îl felicităm și ne mândrim cu un astfel de coleg”, transmit reprezentanţii ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax