Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ÎN WEEK-END: Concerte, petreceri şi distracţie. Vezi unde le găseşti, vineri şi sâmbătă

Publicat

Muzică, dans, şi multă distracţie vă aşteaptă în acest week-end, la Alba Iulia. Începând de vineri, terasele şi barurile din oraş oferă o mulţime de surprize, pe gustul fiecăruia.

Vineri, la Spaţiile RYMA se organizează „Summer Moves”. Începând cu ora 22.00, Cotto Tutugno, DJ Octave şi Harry vor destinde atmosfera. Preţul biletului pentru o seară de distracţie este de 5 lei.

Dacă Spaţiile RYMA nu v-au convins, puteţi opta pentru un “Show a la Krem“ începând cu ora 22.00, la “Habitat Galerie”. Smokey și Răzvan KREM Alexe, finalistul de la cea de-a doua ediţie a emisiunii “Românii Au Talent” se află în turneul „Show a la Krem” şi vor ajunge, vineri, la Alba Iulia, pentru a încânta auzul iubitorilor de hip-hop. Preţul biletului este de 10 lei.

„Mira Summer” găzduieşte vineri un recital de muzică live susţinut de  tânăra interpretă  din Alba Iulia, Antynya, câştigătoarea festivalului-concurs „Vocile Cetăţii”  şi Vox Electric Band.

Sâmbătă seară, de la ora 22.00, Adi Mitescu va urca pe scena de la RYMA împreună cu invitaţii săi, Puiu Brotoiu  şi Daniel Opriţa, pentru a susţine un recital de muzică folk, cu melodii din repertoriul propriu, dar şi cover-uri celebre internaţionale, într-o atmosferă boemă şi prietenoasă. Intrarea pentru cei care vor participa la concert este de 5 lei.

Tot sâmbătă, va avea loc o petrecere pe ritmuri de house, tech şi deep la „Habitat Galerie”. Jay Bliss, Vlad Voina şi Badea Funk vor fi cei care se vor ocupa de buna dispoziţie a celor care vor fi prezenţi la „Habitat”. Preţul biletului este de 10 lei.

Club „Stage” va răci atmosfera cu o petrecere perfectă pentru o seară de vară  “ The Ice Party”.  Începând cu ora 22.00, până la ora 23.00, intrarea este liberă pentru cei care vor dori să se răcorească în Club „Stage”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax