Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ÎN WEEK-END: Filme, teatru, concerte și multă muzică, în Alba Iulia. Vezi programul și locațiile

Publicat

Și în acest sfârșit de săptămână, albaiulienii au la dispoziție numeroase posibilități de a petrece timpul liber: piese de teatru, concerte, partide sportive, petreceri tematice, dar și multe alte motive de ieși din casă.

 

 

 

Vă punem la dispoziție programul evenimentelor ce vor avea loc în această săptămână.

 

Odată cu sosirea toamnei, petrecerile de pe terase s-au mutat în interior, iar, cu acest prilej, Irish Pub Erol şi-a redeschis porţile şi pune la dispoziţia albaiulienilor cele mai interesante spectacole şi cea mai bună muzică. De joi până duminică, localul vine cu o mulțime de posibilităţi de distracţie. Karaoke, concerte live sau stand-up comedy cu Dan Badea sunt doar câteva din surprizele pe care Irish Pub Erol le aduce în această săptămână. Aici poți vedea programul.

Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian”, în plin turneu național desfășurat în cadrul stagiunii 2012-2013, ajunge și în județul Alba cu două reprezentații ale colajului de șansonete „Paris, mon amour”. Spectacolul se va juca pe scena Centrului Cultural „Iacob Mureșianu” din Blaj, în data de 19 octombrie, ora 19.00, muzica boemului Paris continuându-și periplul cu o montare la Salonul „Georgia” din Aiud, în data de 21 octombrie, ora 19.00. Vezi aici ce te așteaptă.

La sfârșitul acestei săptămâni, Aiudul devine capitala artei fotografice și a filmelor experiment de scurt metraj, cu ocazia Festivalului internaţional de foto si film Art Aiud, ediția a VIII-a, 19 – 20 octombrie 2012. Evenimentul aduce la Aiud invitați cu expoziții personale, artiști din Ungaria, SUA și România, participanți în expoziția internațională din Brazilia, Franța, Irlanda, Japonia, SUA și România, invitați în expoziție de fotografie și la proiecțiile cu filme experiment, studenți ai Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca. În cadrul evenimentului, va fi prezentat unui experiment artistic desfășurat în Penitenciarul din Aiud, Liter-Art, la care au participat scriitori, profesori universitari, artiști plastici, personalul serviciului de specialitate al instituției și persoane private de libertate: fotografie, ilustrație de carte, creație literară. Vezi programul.

Spațiile RYMA te așteaptă vineri, 19 octombrie, de la ora 21.00, la karaoke party. Toți curajoșii vor fi premiați, iar cea mai bună voce va avea, din partea organizatorilor, un premiu-surpriză. Iar cei care nu vor urca pe scenă se vor putea relaxa și încălzi în fața șemineului.

Vineri seara începând cu ora 22.00, la Habitat au loc ”Audițiile de Weekend”. La pupitru vor urca OG Michael și Kito pentru a încălzi atmosfera cu cele mai tari piese hip hop, raggae, electro, bassmusic, ghettofunk, cumbia, house. Intrarea este liberă.

Sambătă, 20 octombrie, Club STAGE prezintă a treia ediție a ZU PARTY FOR THE ZU NATION. Alături de petrecăreți se va afla de data aceasta de DJ Sava, un nume cu mare rezonanță în muzica românească și Mc Adi Mihăilă. Intrarea este liberă toată noaptea pentru fete, iar studenții care prezintă carnetul intră și ei gratuit.

 

 

Tot sâmbătă, la Spațiile RYMA va avea loc o petrecere dedicată Balanțelor. Cei care vor confirma că sunt născuți sub semnul Balanței vor avea din partea casei o șampanie, pentru a sărbători alături de prieteni. Petrecerea va începe la ora 21.00.

 Alex Deep va fi prezent sâmbătă, 20 octombrie, la Habitat, la o petrecere electrizantă care va debuta de la ora 22.00. Intrarea este liberă toată noaptea.

 

 

 

 

Pasionații de sport au ocazia să participe în acest sfârșit de săptămână la diferite partide;

Vineri cu începere de la ora 15.00 FC Unirea întânleșpe pe prorpiul teren Alro Slatina. Partida de fotbal va ava loc pe Stadionul Cetate.

 

 

Sâmbătă, 20 octombrie, sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1919” va găzdui partida de baschet feminin dintre CSU Alba Iuli – CS Olimpia Brașov.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax