Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

În week-end, la Alba Iulia: Sărbătoare cu fast pentru români. Petreceri în cluburile şi barurile din oraş

Publicat

Week-end-ul în care România își celebrează ziua naţională bate la ușă, iar, pentru a se asigura că atât albaiulienii, cât și oaspeţii lor din aceste zile vor petrece așa cum se cuvine, autoritățile locale și patronii localurilor din Alba Iulia au pregătit evenimente pe gustul tuturor. Concerte, petreceri cu tematică, focuri de artificii, lansări de carte, dar și multele posibilități de a petrece în cele trei zile libere.

Dacă încă nu ați decis cum veți petrece acest sfârșit de săptămână, vă prezentăm câteva dintre cele mai importante evenimente care vor avea loc în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie în Alba Iulia.

 

Sâmbătă, românii de pretutindeni sărbătoresc 1 Decembrie, ziua în care ne amintim că, în urmă cu 94 de ani, Marea Unire a tuturor românilor s-a petrecut la Alba Iulia. Oameni din toate colțurile țării vor veni în Cealaltă Capitală pentru a da timpul înapoi și a simți istoria. Cu această ocazie vom avea două zile de sărbătoare, în care ne vom ura „La mulți ani.” Vezi aici programul manifestărilor de 1 Decembrie.

Vineri, 30 noiembrie

„Le Papion „continuă seria petrecerilor tematice, iar vineri te invită la o super petrecere, la care ne vom distra ca în capitala Germaniei. Cu paharele pline, albaiulienii trebuie să spună „Prost!” la „Berlin Night”. Vezi detalii aici.

 

De la ora 21.00, vino cu jumătatea ta la „Goldies Pub” pentru a petrece la seara dedicată perechilor. Asul din mânecă este la organizatori, care vor oferi doamnelor câte un shot din partea casei. Intrarea este liberă.

 

Cinema „Dacia” continuă să aducă în orașul nostru cele mai noi producții cinematografice. Vineri, pe marele ecran, va rula în premieră filmul „Între două lumi” („Upside Down”), lansat în România în această lună. Cei care doresc să vizioneze în Alba Iulia drama romantică aparținând regizorului Juan Diego Solanas o pot face începând cu ora 18.30.

 

 

De Ziua Națională, spațiile RYMA organizează evenimente și petreceri în spirit românesc, trei zile și trei nopți, din 30 noiembrie până în 2 decembrie. Vineri, va avea loc vernisajul expoziției RYMA – Evolution 3”, proiecții de filme și concert rock „Vespera”, sâmbătă, program pentru copii, proiecții de filme, iar seara se încheie cu un party cu folclor românesc, cu trupa Subcarpați. Dimineața de duminică este rezervată pentru Airsoft, iar seara va avea loc un show de stand-up comedy și concert de jazz experimental cu trupa BRUM din Timișoara. Vezi aici programul.

 

Club Allegria te invită vineri seară la o nouă petrecere dedicată tuturor liceenilor din Alba Iulia. Ofertele promoționale și cele mai tari hituri ale momentului vor face deliciul unei nopți incendiare. La intrare vei fi întâmpinat cu cele mai „șocante” peruci.

 

Tot vineri, de la ora 22.00, Habitat Galerie Bar Foaier, te așteaptă la o petrecere care sărbătorește Marea Unire și un concert susținut de Omu Gnom, Celălalt si Dj Pilu. Intrarea este 15 lei.

Sâmbătă 1 Decembrie

 

Club Stage te invită să iei parte la after party-ul oficial dedicat Zilei Naționale a României alături de DJ Mortpheus și Mc Arthuro, care vor mixa pentru tine cele mai fresh hituri. Iar, dacă ești pasionat de fashion, ai ocazia să iei parte la două prezentări de modă semnate Mircea Florea și Clubstyle 2012.

 

Și Club Allegria a pregătit sâmbătă o petrecere dedicată Zilei Naţionale. Cele mai noi melodii de club și nu numai vor fi pe măsura așteptărilor tale, la cea mai tare petrecere din oraș.

De Ziua Națională a României, petrecăreții sunt așteptați să se distreze la un super concert de cover-uri susținut de formația Good Day în „Goldies Pub”. Petrecerea începe la ora 21.00, iar intrarea este liberă pentru cei care fac consumație de minim 50 de lei de persoană.

 

 

 

 


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax