Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ÎN WEEK-END: Petreceri, concerte și concursuri, în Alba Iulia. Vezi locațiile și programul

Publicat

Și în acest sfârșit de săptămână, localurile din Alba Iulia se întrec în oferte de distracție. Concerte, petreceri studențești, concursuri de miss și nu în ultimul rând partide sportive. Stage va găzdui ”Halloween Party” alături de formația „Alb Negru”, RYMA aduce în prim plan o petrecere studenţească, iar pe scena Casei de Cultură a Studenților vor urca fetele cu aspirații de ”Miss Turism”.

Dacă tot au început cursurile la facultate, localurile din Alba Iulia se întrec în petreceri studențești. În acest sens, Spațiile RYMA organizează vineri, începând cu ora 21.00, ”Student Party”. MC Baloo se va ocupa de buna dispoziție a studenților.

Habitat” găzduiește vineri de la ora 22.00 ”Dirty Bass” alături de DJ Necs & DJ Twist. Cei doi vor oferi o super petrecere pe ritmuri de Hip-hop, Dubstep, Drum & Bass, Electro, Ghetto Funk. Intrarea este 5 lei.

Cl ub Stage te așteaptă sâmbătă să iei parte la cea mai interesantă petrecere din luna octombrie. ”Halloween Party” vine cu cea mai bună muzică, alături de invitații speciali, băieții de la „Alb Negru”. Vrăjitoarele, fantomele, pisicuțele, leii şi toți cei care vin costumați vor avea intrarea liberă și vor putea participa la un concurs cu super premii.

Tot sâmbătă, începând cu ora 21.00, pe scena de la Spațiile RYMA va urca formația ”Goodbye to Gravity”. În deschidere, trupa autohtonă „Pillfed” va încălzi atmosfera.

Tânărul artist Eloo va susține un concert, sâmbătă, 27 octombrie,  de la ora 22.00, la „Habitat Galerie”. În deschidere vor urca pe scenă Reckaze și Cino. După terminarea concertului Eloo, spiritele vor învia pentru a se distra la ”Halloween Special”.  Intrarea este liberă.

Cea de-a doua ediție a ”Miss Turism Alba” aduce, duminică, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Studenților, 10 frumoase tinere care se vor lupta pentru a pune mâna pe marele premiu în valoare de 2.000 de lei. Invitații speciali ai serii sunt membrii trupei HI-Q. Prețul biletului este de 10 lei. Vezi aici detalii.

Iubitorii de fotbal vor avea ocazia să vadă sâmbătă, de la ora 13.00, pe Stadionul „Cetate”, partida dintre FC Unirea Alba Iulia și Luceafărul Oradea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax