Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce facem în WEEKEND: Petreceri, concerte, târguri şi sport, în Alba Iulia. Vezi locaţiile şi programul

Publicat

Acest sfârşit de săptămână aduce albaiulienilor numeroase posibilităţi de relaxare şi distracţie. Concerte live, petreceri, spectacole, meciuri de baschet, fotbal şi multe altele. De vineri şi până duminică, cluburile şi localurile din oraş vor pune la dispoziţie cele mai interesante modalităţi de a petrece timpul liber.

În perioada 12-14 octombrie, centru comercial Alba Mall găzduieşte ediţia de toamnă a „Târgul Grădinarului”. Cei care doresc să vadă cele mai noi apariţii şi cele mai inedite idei de  amenajare a grădinii au această ocazie la târgul organizat special pentru ei. Vezi aici programul.

 

 

Vineri, Club Stage împlineşte un an de când şi-a deschis porţile. Pentru a sărbători acest eveniment, Guess Who şi Grasul XXL  vor urca pe scenă pentru a întreţine atmosfera. De asemenea, cei care îşi rezervă masă din timp, vor primi şampanie şi vor petrece alături de invitaţi şi organizatori. Vezi aici ce surprize te mai aşteaptă în Club Stge.

 

Spaţiile RYMA vor găzdui  vineri un concert live Les Elephants Bizarres  care va începe la ora 21.00. Trupa care face furori în  București și în întreaga țara şi a urcat cu repeziciune în toate topurile. Muzica lor este optimistă şi se adresează tuturor generaţiilor. Stilul abordat este indie, pop, punk, disco și funk. Prețul unui bilet este de 10 lei.

Pentru a continua aniversarea, Club Stage organizează, sâmbătă, “Columbus Circle”, o petrecere la care clovnii, măştile şi perucile sunt elementele de bază. Iar, pentru pentru cei care îşi rezervă masă din timp, şampania va fi din partea casei. Şi, dacă tot este weekend aniversar la Club Stage, cei care îşi serbează ziua de naştere vor primi o reducere de 20% din nota de plată. Fetele şi studenţii vor intra gratuit la “Columbus Circle”.

Tibi Neuron revine după scurt timp în Alba Iulia, de această dată la Spaţiile RYMA. Neuronu’ vă va  oferi o porție de râs, în cadrul unui Stand-up Comedy Show de excepție. Spectacolul se va ține în interiorul galeriei de artă de la RYMA, cu intrare direct din parcarea din Caroline. Intrarea este 15 lei.

Tot în acest weekend, cei pasionaţi de sport vor putea lua parte la diferite partide de baschet şi fotbal feminin sau masculin.

Vineri, de la ora 17.00, la sala de sport a Universităţii „1 Decembrie 1918”, CSU va da piept cu echipa care a eliminat-o din lupta pentru titlu, anul trecut, CSM Satu Mare. Vezi detalii aici.

Duminică, de la ora 16.00, pe terenul doi al Complexului Cetate va avea loc o partidă de fotbal feminin. Albaiuliencele de la CS Navobi vor înfrunta  CS Negrea Reșița.

Tot duminică, juniorii A ai FC Unirea Alba Iulia întâlnesc CSS Reghin de la ora 12.00, pe terenul doi al Stadionului „Cetate”. De asemenea, de la ora 14.00,  juniorii B vor juca contra CSS Reghin, pe acelaşi teren.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax