Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ÎN WEEK-END: Petreceri pentru toate gusturile şi evenimente cu muzică folk şi fitness. Vezi cu ce te îmbie localurile din Alba Iulia

Publicat

Încă o săptămână poate fi ştearsă din calendar, ceea ce înseamnă că dăm uitării școala sau serviciul, pentru câteva zile și luăm cu asalt localurile din Alba, pentru ca serile din acest week-end să fie memorabile. Cluburile și localurile s-au pregătit ca la carte pentru a-și primi clienții dornici de distracție. Și, dacă încă nu v-ați hotărât cum vă veți petrece acest sfârșit de săptămână, ne-am gândit să vă dăm o mână de ajutor și să vă prezentăm câteva dintre posibilitățile de a petrece timpul liber.

 

Vineri, 16 noiembrie

Cea de-a VIII-a ediție a Festivalului de Folk „Ziua de Mâine” începe vineri, 16 noiembrie, la Alba Iulia. Timp de trei zile, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor şi pe alte scene din oraș vor concerta muzicieni celebri și îndrăgiți de iubitorii acestui gen muzical, dar și 12 participanți în concurs. Alexandru Andrieș, Nicu Alifantis, grupul cameral al Filarmonicii Sibiu, Ducu Bertzi, Paula Seling, Ovidiu Mihăilescu sunt doar câţiva dintre invitații speciali ai festivalului. Vezi aici programul.

 

Club Stage și Liceul cu Program Sportiv te invită să iei parte la Balul Bobocilor și la un super concert oferit de Paraziții. Cei care doresc să vadă tinerele boboace cu aspirații de miss o pot face de la ora 17.00, la Casa de Cultură a Studenților.

 

Abia redeschis, IQ FashionClub vine cu un show spectaculos de stand-up comedy. Cătălin Bordea și Sorin Pârcălab revin la Alba Iulia pentru a oferi publicului câteva momente de râs. Spectacolul începe la ora 22.00, iar prețul biletului este de 20 de lei.

Așa cum deja va obișnuit, Irish Pub Erol te invită în fiecare vineri la cele mai bune concerte. Și în această săptămână, de la ora 21.00, trupa The Goods va fie prezentă pentru a încânta spectatorii.

 

Pasionații de muzică și mai ales de cea live sunt așteptați să participe vineri, de la ora 21.00, la un super concert oferit de „David and the Six Martini Band” la Goldies Pub. Scena localului va fi colorată de cei șapte băieți ai trupei, care promit că vor interpreta cele mai cunoscute şi mai frumoase hituri. Prețul biletului este de 25 de lei.

 

Pentru a ne reaminti de anii de glorie în care trupa The Beatles dădea ora exactă în muzică, Art Cafe te invită la un super party Flower Power. Blugi trapezi și tricourile colorate vor fi un must have al petrecerii care începe la ora 22.00.

 

Ți-ai dorit vreodată să te îmbraci “gypsy” şi nu ai avut ocazia? Ei bine, pregăteşte-te! Vineri, de la ora 22.00, în Club Allegria va avea loc o nouă petrecere tematică “Gypsy Party”. Aşadar, dă curs imaginaţiei tale… pregăteşte-ţi costumul, rochiţa, năframa, ținutele înflorate, pălăriile negre, salbele și mărgelele pentru a intra la o petrecere ca în șatră.

 

Sâmbătă, 17 noiembrie

Pasionații de sport și de mișcare vor putea participa în data de 17 noiembrie la prima ediție a Convenției de Fitness „A.L.E.G. Mișcarea” care va avea loc la Sala de Sport a Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. Pe lângă orele de sport la care vor lua parte, participanții vor beneficia și de o tombolă cu premii, iar cel mai norocos dintre aceștia se va putea bucura de un zbor cu parapanta. Vezi aici mai multe detalii.

 

După ce v-a ispitit cu cele mai mari reduceri și v-a invitat să participați la cele interesante evenimente, „Orașul din orașul tău” sărbătorește 5 ani de când și-a deschis pentru prima dată porțile. Și cum orice aniversare se sărbătorește în stil grandios, Alba Mall nu se lasă mai prejos și te invită să iei parte la o super petrecere la care invitat special va fi Andra. Vezi aici ce surprize te așteaptă la ziua Alba Mall.

 

Sâmbătă de la ora 23.00, Club STAGE te invită să iei parte la o super prezentare de modă alături de designerul Diana Sicoe, care își va prezenta colecția Glamour. Reprezentantele sexului frumos vor defila spre deliciul bărbaților, în cele mai frumoase rochii de seară. Intrarea este liberă până la ora 23.00.

Sâmbătă, de la ora 21.00, pe scena localului Goldies Pub va urca, pentru a încânta audiența, „Trupa 21”. Cunoscuți deja în Cluj-Napoca, membrii grupului vin în orașul nostru pentru a-și face și aici câțiva admiratori. Prețul biletului este de 25 de lei.

 

Un alt concert live are loc tot sâmbătă la Irish Pub Erol. Începând cu ora 21.00, trupa „The Puzzles” se va ocupa ce cei prezenți în local să aibă parte de o seară plăcută.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax