Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ÎN WEEK-END: Târguri, petreceri și multă voie bună. Află unde te poți distra în acest sfârșit de săptămână

Publicat

În acest sfârșit de săptămână, albaiulienii au numeroase motive de a ieși din casă. Localurile din oraș aduc clienților cele mai interesante petreceri. Art Cafe organizează Interbelic Party, Alba Mall găzduieşte Târgul „Handmade & Vintage”, iar Club Stage vă atrage cu Champagne Night.

Vă prezentăm locațiile unde vă puteți relaxa în acest week-end:

”Târgul Handmade & Vintage” ajunge pentru a noua oară la Alba Mall. În perioada 2-4 noiembrie, cele mai interesante obiecte vintage și cele mai frumoase bijuterii handmade vor fi expuse în centrul comercial, pentru ca albaiulienii să le poată admira sau să le cumpere. Vezi detalii aici.
Sâmbătă, 3 noiembrie, Club Stage organizează cea mai tare petrecere de sfârșit de săptămână, „Champagne Party”. Cei pasionați de modă vor avea ocazia să vadă noua colecție de toamnă-iarnă a designerului Mircea Florea, intitulată „Amour”. Cei care-și rezervă masă din timp vor avea din partea casei o sticlă de șampanie. Intrarea este liberă pentru fete și studenți.

Spațiile RYMA pun la dispoziție, sâmbătă, un maraton de două ore de comedie cu trupa Jokers. Spectacolul va avea loc în galeria de artă de la Spaţiile RYMA, cu intrare directă din parcarea din Caroline. Prețul buletului este de 12 lei.

 

Dacă, până acum, în Alba Iulia, localurile din oraş organizau evenimente dedicate mai degrabă adolescenților și studenților, a venit timpul și pentru cei de 30+ să iasă din casă și să arate că nu au uitat cum e să petreci ca în vremurile bune, într-un local pe gustul lor: select, elegant și retro.

Este vorba despre Goldies Pub, care va servi prima cafea, primul pahar de vin, prima bere şi primele cocktailuri sâmbătă, 3 noiembrie. Goldies Pub se găseşte în Alba Iulia, la intersecția dintre strada Teilor și strada Regina Maria, în spaţiul fostului Club al Tineretului. Vezi aici detalii.

 

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax