Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ÎN WEEKEND: Distracție pe toate gusturile. Sărbătoarea Muzicii, Zilele Cetății Mühlbach şi Festivalul Cetăţilor Dacice

Publicat

Albaiulienii vor avea parte de un sfârșit de săptămână cu totul și cu totul special, plin de evenimente deosebite. Pasionații de muzică se vor putea delecta la „Sărbătoarea Muzicii”, cei care vor să trăiască momente cu adrenalină de inspiraţie istorică sunt aşteptaţi la „Festivalul Cetăților Dacice”, iar la Sebeș  sunt Zilele Cetății Mühlbach.

Vă invităm să alegeţi locaţiile pentru distracţie din acest weekend:

Săptămâna acesta, albaiulienii au din nou ocazia să fie spectatorii unor concerte de calitate cu muzică live. Sărbătoarea Muzicii își deschide porțile în perioada 21-24 iunie, iar, timp de patru zile, Piața Cetății va răsuna de muzică simfonică, musical-uri de cabaret și cover-uri ale celor mai cunoscute piese din lume. Între invitații speciali ai evenimentului se numără și îndrăgita interpretă Monica Anghel. Vezi aici programul.

Caravana BookLand îi invită pe albaiulienii iubitori de literatură și muzică, vineri, 21 iunie, de la ora 18.00, la un moment artistic inedit, un mix de folclor autentic şi muzică folk, în compania albaiuliencelor Ana Felicia Pop, învăţătoare la Şcoala Ion Agârbiceanu din Alba Iulia şi a fiicei sale, Delia Stanciu, elevă în clasa a XI a.

După doi ani în care animaţia medievală a fost inclusă în programul general al Zilelor oraşului, a venit vremea ca istoriei acestei cetăți să îi fie dedicat un festival medieval autentic. Prima ediție a „Zilelor Cetății Mühlbach” va avea loc în perioada 21-23 iunie. Consultați aici programul.

Tinerii de la Clubul “Interact” Alba Iulia vor să ajute copiii nevoiași din oraș. În acest sens, în data de 21 iunie, de la ora 19.00, la Restaurantul „Mercur Magic”, vor organiza balul de caritate „Red Carpet Party”. Prin acest proiect, clubul dorește să strângă fonduri pentru a dona cadouri, copiilor abandonați sau orfanilor.

Sfârşitul lunii iunie aduce în Alba un spectacol de istorie, eveniment aşteptat cu nerăbdare de albaiulieni şi turişti. A şaptea ediţie a Festivalului Cetăţilor Dacice se desfăşoară în perioada 22-23 iunie, la Cricău şi promovează încă o dată patrimoniul dacic de pe cuprinsul județului Alba. Vor fi zile pline de surprize pentru public, cu lupte daco-romane, concert Holograf, Zadar, Bohemian Groove și Poarta 3, ritualuri de aprindere a torțelor și a rugului lui Zamolxe şi întreceri dacice. Vezi programul.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax