Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În WEEKEND, pilotul Mihai Beldie se „luptă” la bordul unui BMW pentru titlul de campion național la grupa Diesel. PROGRAMUL ALBA MOTOR CHALLENGE

Publicat

În perioada 30-31 august, lângă Alba Iulia va avea loc cel mai important eveniment automobilistic al judeţului Alba. Aflată la cea de-a X-a ediţie, competiţia Alba Motor Challenge organizată de către Clubul Sportiv Autosport Fair Play în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba va aduce la start cei mai titraţi piloţi ai Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, care se vor lupta pentru cea mai rapidă urcare.

Printre cei 55 participanți se numără Horia Lucien, Ovidiu Zaberca, Paul Andronic sau Lucian Răduț, care vor tura motoarele la maxim pentru a obține cei mai buni timpi pe traseul de la Straja.

Alba Iulia va fi reprezentată de pilotul Mihai Beldie, care râvnește victoria sau locul 2, pentru a obține matematic titlul de campion național al cupei.

Vezi declaraţia pilotului, detalii organizatorice şi programul etapei, pe Sport.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax