Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În weekend: RESTRICŢII temporare de circulaţie la Alba Iulia. Străzile vizate, în perioada 8-10 septembrie şi variante pentru şoferi

Publicat

bariera intrare cetate Primăria Alba Iulia anunţă restricţii temporare de circulaţie în Cetatea Alba Carolina, odată cu organizarea, în weekend, a evenimentului Alba Iulia Music and Film Festival.

Vezi  şi În WEEKEND: Alba Iulia Music & Film Festival. Filme, concerte și invitați speciali. PROGRAMUL COMPLET

„Pentru organizarea evenimentului Alba Iulia Music and Film Festival, în Cetatea Alba Carolina, ca măsură de securitate și protecție a participanților la acest eveniment, la recomandarea Comisiei de avizare a manifestărilor publice a fost emisă Dispoziția primarului municipiului Alba Iulia cu numărul 2602/2017.

Prin aceasta, se restricționează circulația rutieră în perioada 8-10 septembrie 2017 în intervalul orar 17:00 – 23:00, în municipiul Alba Iulia pe strada Nicolae Iorga și strada Mitropolit Alexandru Șterca Șuluțiu;

Restricțiile rutiere se aplică tuturor conducătorilor auto, cu excepția unităților de intervenție, riveranilor, taximetriștilor, organizatorilor, instituțiilor din interiorul Cetății Alba Carolina”, transmit reprezentanţii Primăriei.

Cei care doresc să ajungă cu maşina în apropierea Cetăţii Alba Carolina au la dispoziţie spaţii de parcare lângă Casa de Cultură a Sindicatelor şi sediul Arhivelor Naţionale, pe strada Aurel Vlaicu (în spatele Hotelului „Cetate), în apropierea terenurilor de tenis din şanţurile Cetăţii, lângă spaţiile Ryma, la capătul străzii Octavian Goga (lângă sens giratoriu cu Încoronării), lângă parcul de joacă pentru copii de pe strada Decebal (vizavi de sediul Electrica). Sunt câteva opţiuni.

De asemenea, dacă folosesc serviciile taxi, aceste maşini au acces temporar în Cetatea Alba Carolina, în intervalul menţionat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax