Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Încă 30 de zile după gratii pentru Tică Ilie, în dosarul șantajului record din Apuseni. Filmări deocheate ”în valoare” de 100.000 de euro

Publicat

tica ilie Încă 30 de zile de arest preventiv pentru principalul acuzat în dosarul mega-șantajului de 100.000 de euro asupra unui om de afaceri din Alba. Tică Ilie (50 de ani) rămâne după gratii, a decis joi Tribunalul Alba. Instituția a respins contestația formulată de Ilie la o decizie asemănătoare a Judecătoriei Cîmpeni.

Tică Ilie a fost arestat preventiv în data de 8 iulie 2017 sub acuzația de șantaj, după ce ar fi obținut 100.000 de la un om de afaceri din Munții Apuseni, pe care l-ar fi amenințat cu publicarea unor filmări indecente.

Cei doi fii ai acestuia, Tică Ilie (30 ani) junior şi Tică Sergiu Sorin (27 ani), au fost inițial reținuți de procurori dar nu au primit mandate de arest, fiind cercetați sub control judiciar alături de alți doi bărbați cercetați în acest dosar (T.M. de 29 de ani din Alba Iulia şi la S.I. de 34 de ani din Bucerdea Grânoasă).

Tică Ilie senior este principalul suspect în cazul celui mai important dosar de șantaj instrumentat vreodată în județul Alba, cu un prejudiciu record de 100.000 de euro. Relația omului de afaceri cu unul dintre suspecți este, potrivit anchetatorilor, mai veche, respectiv din 2009, când acesta ar fi împrumutat de la unul dintre inculpați suma de 30.000 de euro în mai multe tranșe.

Omul de afaceri și-a plătit datoria însă suspecții ar fi continuat să îi ceară bani, presându-l cu filmarea. Astfel, din luna iunie a anului trecut și până în martie anul acesta, omul de afaceri le-a dat acestora aproximativ 100.000 de euro. Rămas fără bani dar presat în continuare, omul apelat la poliție.

Poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat 9 percheziţii acasă la inculpați și la firmele acestora. Cu ocazia efectuării percheziţiilor au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri (laptop-uri, o unitate PC, telefoane mobile, dispozitive de stocare si înregistrare), sume de bani şi înscrisuri, spun polițiștii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax