Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Încă un an fără bani de la Primărie pentru juniorii echipelor de fotbal din Alba Iulia. Clubul Municipal „Unirea” s-a înființat dar nu este funcțional

Publicat


fotbal copii Problemele financiare cu care se confruntă echipele de juniori la fotbal din Alba Iulia continuă. Consilierul local PSD, Horațiu Clepan, spune că Primăria nu se ține de cuvânt față de părinții ai căror copii practică acest sport, printre care și ai social-democratului. Clepan spune că deși anul trecut  s-a votat înființarea Clubului Municipal Unirea Alba Iulia, lucrurile se mișcă mult prea încet și sportivii vor intra în anul competițional tot sub aripa FC Unirea, club pe care primăria refuză să îl finanțeze.

„Acum un an a fost un protest al părinților la primăria Alba Iulia, chiar într-o ședință de CL. La momentul respectiv li s-a promis că în cel mai scurt timp se va rezolva problema copiilor care joacă fotbal la CS Unirea. De un an, din 20 noiembrie 2015, s-a hotărât înființarea Clubului Municipal, iar de atunci nu s-a mai întâmplat nimic. De atunci s-au organizat concursuri pentru postul de director, a luat concursul un candidat PNL la Primăria Meteș care și-a dat demisia pentru că a câștigat alegerile, acum am înțeles că este un nou director de câteva săptămâni. În momentul de față, chiar dacă toate documentele, ar fi în regulă tot nu  ar putea înscrie sportivii în anul competițional pentru că acesta a început deja și se termină anul viitor” spune Horațiu Clepan.

Ghete fotbal pentru adulți și copii la prețuri incredibil de mici pe FashionSport.ro

Consilierul a precizat că majoritatea suportului financiar al elevilor vine din partea părinților și prin bunăvoința antrenorilor care acceptă să îi pregătească, cu toate că, potrivit lui Clepan, nu și-au primit salariile de luni de zile.

Nemulțumirea lui în calitate de părinte care are copii înscriși la CS Unirea este că Primăria Alba Iulia nu a urgentat lucrurile pentru ca tinerii sportivi să poată intra în competiția sportivă ca legitimați la Clubul Municipal Unirea Alba Iulia.

Actualul director al Clubului Municipal Unirea Alba Iulia, Florin Onișor, spune că într-adevăr clubul este înființat dar nu este funcțional. Acesta a mai precizat că echipele de fotbal au intrat în competiției la fel ca și anul trecut, iar faptul că CMU Alba Iulia nu este funcțional nu i-a împiedicat pe antrenori să-și înscrie echipele în campionat.

Florin Onișor spune că mai sunt doar câteva etape de parcurs pentru a fi funcțional Clubul. Chiar dacă anul acesta ar fi funcționat, niciun antrenor sau sportiv nu era obligat să se înscrie la club, potrivit lui Onișor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax