Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE INCENDII în ALBA: Flăcări la o gospodărie din Alba Iulia şi terenuri arse pe marginea DN1 şi în mai multe localităţi. Pompierii, chemaţi să intervină

Publicat

incendiu

pompieri1 Pompierii din Alba au fost chemaţi să intervină, vineri, pentru stingerea mai multor incendii izbucnite în judeţ. Unul dintre ele a cuprins o anexă dintr-o gospodărie din Bărăbanţ – Alba Iulia, iar celelalte sunt incendii de vegetaţie uscată.

În jurul orei 14.30, pompierii Detaşamentului Alba Iulia au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o godpodărie din cartierul Bărăbanţ. Potrivit ISU Alba, incendiul a fost localizat şi nu s-a extins la alte proprietăţi. Urmează să fie stabilită cauza acestui incident.

UPDATE: Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit vineri, la ora 14.24, în cartierul Bărăbanț din municipiu, pe strada Gorunului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de intervenție. Ca urmare a acestui incendiu au ars adăpostul de porumbei confecționat din lemn cu învelitoare din ondulină pe o suprafață de aproximativ 3 mp și 2 mp de scândură. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un foc deschis în spații închise. Paguba a fost estimată la valoarea de 300 de lei.

Vezi şi ISU Alba: Zeci de INCENDII, în weekend. Peste 100 de hectare de teren, distruse de flăcări. Atenţionări de la pompieri

În jurul orei 14.40, pompierii din Blaj acţionau pentru stingerea flăcărilor de pe un teren cu vegetaţie uscată în localitatea Petrisat.

O jumătate de oră mai târziu, un alt incendiu a fost semnalat la Gârboviţa. Pentru a stinge flăcările ce au cuprins o suprafaţă de vegetaţie uscată, au intervenit pompierii din Aiud, în cooperare cu Ocolul Silvic din municipiu.

În jurul orei 15.30, un nou incendiu de vegetaţie uscată. De data aceasta la Draşov. Intervin pompierii din Sebeş.

Vezi şi ISU Alba: Proprietarii de terenuri care nu respectă regulile de ardere a resturilor vegetale riscă amenzi până la 2.500 de lei

Pompierii din Alba Iulia au fost chemaţi din nou, să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată pe marginea DN1, la Oiejdea.

În jurul orei 15.40, au acţionat şi la Berghin, tot la un incendiu de vegetaţie uscată, iar cei de la Blaj, în localitatea Lupu, comuna Cergău.

La Aiud, pompierii au intervenit, în jurul orei 17.30, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, iar cei din Alba Iulia, în Bărăbanț.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax