Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO Incendiu de vegetație uscată în Alba Iulia. Pompierii au intervenit în zona căii ferate de pe strada București

Publicat

IMG_8908 Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit miercuri la Alba Iulia, în jurul orei 14:00. Pompierii au fost chemați să intervină pentru a stinge focul pornit în zona căii ferate, pe strada București din municipiu. 

UPDATE: Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit ieri, la ora 14:08, în municipiu pe str. București, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată.

Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD. Incendiul de vegetație uscată, ce se manifesta pe o suprafață de aproximativ 150 mp, s-a propagat la un bazin de retenție al unei societăți comerciale aflat în apropiere, producând pagube la acoperișul bazinului confecționat din plăci de ondulină de plastic pe o lungime de circa 80 ml. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un foc lăsat nesuprevegheat.

 

YouTube video

YouTube video

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax