Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: Aproape două mii de locuitori din Apuseni FĂRĂ CURENT, după un INCENDIU. Pagube de 120.000 de lei după ce o gospodărie a fost cuprinsă de flăcări

Publicat

foc

incendiu tarsa anexa Un incendiu a izbucnit marţi seara, în jurul orei 21.00, într-un sat din comuna Avram Iancu, în Apuseni. Din primele date, este vorba despre o gospodărie din localitatea Târsa. Din cauza acestui incendiu, alimentarea cu energie electrică a fost oprită în cinci localităţi din Apuseni.

La faţa locului au fost chemaţi să intervină pompierii din Cîmpeni.

Potrivit ISU Alba, au fost cuprinse de flăcări o magazie şi o bucătărie de vară din gospodăria unui localnic.

Incendiul a fost localizat.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, din cauza acestui incendiu, reprezentanţii Electrica au decis oprirea alimentării cu energie electrică în zonă, fiind afectate parţial oraşul Cîmpeni şi comunele Sohodol, Vidra, Avram Iancu şi Gârda de Sus. Decizia a fost luată din cauza faptului că linii de înaltă tensiune se află în imediata apropiere a gospodăriei cuprinse de flăcări şi au fost necesare măsuri de siguranţă.

Reprezentanţii Electrica au precizat pentru Alba24 că, la ora 22.30, mai erau 496 de abonaţi care nu aveau curent.

UPDATE 1: În jurul orei 00.00, ISU Alba a comunicat că a fost stins incendiul şi verificată zona, astfel încât urma să fie reluată alimentarea cu energie electrică în localităţile menţionate.

UPDATE2: Din datele Electrica, marţi seara, în jurul orei 22.00, erau fără curent 33 de posturi de transformare, cu 1913 de consumatori, iar la ora 22.30, doar 7 posturi de transformare, cu 496 de consumetori. Alimentarea cu energie electrică a fost reluată la ora 23.35.

UPDATE 3: Potrivit ISU Alba, stația de Pompieri Cîmpeni a intervenit la ora 21.00, în localitatea Tîrsa, comuna Avram Iancu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă a unei case de locuit, proprietatea lui L.M.M.

Pompierii militari au acționat cu două autospeciale complexe de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Avram Iancu. Ca urmare a acestui incendiu, au ars adăpostul pentru animale și anexele (magazie șopron, bucătăria de vară, atelier tâmplărie din lemn) pe o suprafață de aproximativ 120 mp, cu învelitoare din tablă.

Din cauza amplasării anexelor gospodărești sub rețeaua de 110kw, a fost necesară intervenția echipei Electrica S.A. care a oprit alimentarea cu energie electrică. Au fost afectate parțial orașul Cîmpeni și comuna Sohodol și total comunele Vidra, Avram Iancu și Gîrda de Sus, aproximativ 496 abonați.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă jarul sau scântei cazute din sistemele de încălzit.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax