|

„Dorel” a dat lovitura la Cistei. 15 case fără gaz, după ce şoferul unui buldoexcavator a fisurat o ţeavă de gaz şi a produs incendiu

pompieriPompierii din Blaj au fost chemaţi să intervină, luni după-amiaza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un utilaj, în localitatea Cistei. Potrivit ISU Alba, este vorba despre un buldoexcavator.

La faţa locului, forţele de intervenţie au constatat că buldoexcavatorul lovise o ţeavă de gaz în satul Cistei, comuna Mihalţ.

UPDATE: Incendiul a pornit după ce utilajul a atins şi a fisurat o ţeavă de gaz. Din ce a transmis ISU Alba, nu a fost produsă şi o explozie. La faţa locului s-au deplasat şi reprezentanţi ai companiei de distribuţir a gazului metan, pentru a asigura zona.

UPDATE1: În jurul orei 17.30, incendiul a fost lichidat. Şoferul buldoexcavatorului ar fi efectuat lucrări de canalizare şi din greşeală ar fi atins ţeava de gaz, cu cupa utilajului. Nu ar fi case în imediata apropiere a zonei în care s-a produs incidentul.

UPDATE2: Reprezentanţii Delgaz Grid au precizat pentru Alba24 că 15 consumatori din localitatea Cistei au rămas fără gaz în urma acestui incident. Echipele intervin pe teren pentru reluarea alimentării cu gaz metan, în această seară.

UPDATE3: Utilajul (buldoexcavator şenilat) a fost distrus în proporţie de 90 la sută, în incendiu. Nu au fost persoane rănite.

Revenim cu amănunte.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=583960avatar Publicat de pe 17 iulie 2017 şi actualizat pe 17 iulie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • rusinea: Biserica va purta o mare vina multi de acum inainte, pentru ca da dovada de clementa cu poponarii in fusta...
  • corect: Corect !!!
  • votul: Platiti ce ati votat, fiecare dintre voi. Asta se intimpla cind analizezi cu ce partid votezi si nu pe cine...
  • florin: Doar un tampit care are salariul minim pe economie, poate accepta fara sa iasa in strada, sa plateasca taxele...
  • viki: Mai da-va-n p…. mea pe toti !!!!!

Adăugate recent

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI