|

„Dorel” a dat lovitura la Cistei. 15 case fără gaz, după ce şoferul unui buldoexcavator a fisurat o ţeavă de gaz şi a produs incendiu

pompieriPompierii din Blaj au fost chemaţi să intervină, luni după-amiaza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un utilaj, în localitatea Cistei. Potrivit ISU Alba, este vorba despre un buldoexcavator.

La faţa locului, forţele de intervenţie au constatat că buldoexcavatorul lovise o ţeavă de gaz în satul Cistei, comuna Mihalţ.

UPDATE: Incendiul a pornit după ce utilajul a atins şi a fisurat o ţeavă de gaz. Din ce a transmis ISU Alba, nu a fost produsă şi o explozie. La faţa locului s-au deplasat şi reprezentanţi ai companiei de distribuţir a gazului metan, pentru a asigura zona.

UPDATE1: În jurul orei 17.30, incendiul a fost lichidat. Şoferul buldoexcavatorului ar fi efectuat lucrări de canalizare şi din greşeală ar fi atins ţeava de gaz, cu cupa utilajului. Nu ar fi case în imediata apropiere a zonei în care s-a produs incidentul.

UPDATE2: Reprezentanţii Delgaz Grid au precizat pentru Alba24 că 15 consumatori din localitatea Cistei au rămas fără gaz în urma acestui incident. Echipele intervin pe teren pentru reluarea alimentării cu gaz metan, în această seară.

UPDATE3: Utilajul (buldoexcavator şenilat) a fost distrus în proporţie de 90 la sută, în incendiu. Nu au fost persoane rănite.

Revenim cu amănunte.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=583960avatar Publicat de pe 17 iulie 2017 şi actualizat pe 17 iulie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Nicusor: Cu ce eforturi? Platim apa mai mult decat gaz si en electrica.Tot platim investitii, au fost proiecte si in...
  • iulia: Asteptam ,ca in locurile de joaca pentru copii , sa fie plantati copaci mari ( nu doar ornamentali ) care sa...
  • xxx: „Bascalie” – chiar este cuvantul cel mai potrivit sa denumeasca atitudinea MARII majoritati aq...
  • Chris: Baaaa, cum sa aiba salariile astea?Este INCREDIBIL!!Ce fac ei ca sa primeasca banii astia?Nu pot sa cred!! De...
  • vitan sandu: Pai nu vedeti ce moaca de urangutan are!? De fapt, cred ca am jignit maimuta: scuze, madamme!

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI