Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: INCENDIU la acoperişul unei case din Valea Vinţului. Pompierii din Sebeş, chemaţi să intervină

Publicat

pompier

autospeciala pompieri frontUn incendiu a izbucnit marţi seara în localitatea Valea Vinţului, comuna Vinţu de Jos. Din primele informaţii, flăcările au cuprins acoperişul unei case.

La faţa locului au fost chemaţi să intervină pompierii de Sebeş.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș a intervenit la ora 21.51, pe strada Principală, din localitatea Valea Vințului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit, proprietatea lui P.A.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Vințu de Jos.

Ca urmare a incendiului au ars acoperișul confecționat din lemn și învelitoare din țiglă pe o suprafață de aproximativ 20 mp.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sorin

    joi, 18.09.2014 at 17:16

    Da a ars un acoperis care era foarte vechi ,cinste viceprimarului din comuna domnului Nelut ca el a fost alaturi de cei care nu mai stiau pe unde sa o ia ,pacat ca nu vede nimenea treaba asta ca omu asta zici ca e Superman ,unde este un necaz hop apare si el cinste lui si multa sanatate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax