Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Incendiu la centrul de plasament din Blaj. A ars mobilier în valoare de 3.000 de lei. Flăcările au pornit de la un scurtcircuit

Publicat

Un incendiu s-a produs sâmbătă seara la centrul de plasament din Blaj. Pompierii au intervenit cu două autospeciale, iar nicio persoană nu a fost rănită.

În momentul în care au fost chemate echipele de intervenţie, copiii găzduiţi de centrul social se aflau în sala de mese, iar fumul a fost semnalat la unul dintre dormitoare. Pompierii au reuşit să stingă incendiul în scurt timp, fiind afectat doar un pat din dormitorul copiilor.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, “Garda de intervenţie Blaj a fost solicitată să intervină sâmbătă seara, la ora 19.28, pe str. Mitropolit Ion Vancea din municipiul Blaj, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în dormitorul unui centru de plasament.

În momentul izbucnirii incendiului, în casă se aflau 49 copii şi un îngrijitor, care la acea oră serveau masa.

Aceştia nu au fost în pericol, deoarece sala de mese este situată în alt corp al clădirii. La sosirea echipajelor ISU, ieşea fum dintr-un dormitor. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD.

În incendiu, au ars 1 pat, 1 noptieră, 1 dulap, 1,5 mp pardoseală şi 6 mp de perete de lemn, producând pagube în valoare de circa 3.000 lei, iar, datorită intervenţiei prompte a pompierilor, au fost salvate bunuri de aproximativ 15.000 lei.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un conductor electric defect.”

Reamintim că în luna octombrie, un alt incendiu s-a produs la un centru de plasament din zona Blaj. Este vorba despre unitatea din localitatea Tiur, al cărui sediu a fost distrus de flăcări. Cei 11 copii beneficiari ai adăpostului au fost transferaţi la centrul din Blaj. Citeşte AICI mai multe detalii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax