Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: INCENDIU la o casă în Sebeş, pe strada Dorin Pavel. Flăcările au pornit de la centrala termică a locuinţei

Publicat

foc

incendiu casa acoperis Pompierii din Sebeş au fost chemaţi să intervină, luni, în jurul amiezei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în oraş.

Din primele date, acoperişul unei case de pe strada Dorin Pavel a fost cuprins de flăcări.

Incendiul a fost localizat, fiind redus pericolul de extindere la alte proprietăţi.

Un cititor Alba24 a surprins într-un video incendiul ce a cuprins acoperișul locuinței.

YouTube video

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș a intervenit la ora 10.54, pe strada Dorin Pavel, din municipiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (centrală termică), proprietatea lui S.M. Pompierii militari au acționat cu trei autospeciale complexe de intervenție.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars acoperișul anexei gospodărești și acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 250 mp, bunuri depozitate în anexă, un frigider, o mașină de spălat, o centrală termică, unelte și scule electrice.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un sistem de încălzire defect.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri privind instalațiile electrice, şi anume:

nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;

nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;

nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.

Pagubele au fost estimate la valoarea de 45.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. aiureala

    marți, 08.08.2017 at 08:19

    Abea la vreo 20 de minute dupa ce pompierii militari actionau deja pentru stingerea incendiului, a aparut si masina de interventie speciala – cu nr AB20PMS – apartinind primariei locale. Avea la bord doar o persoana, care minute intregi, inca la volan, discuta la telefon, cerind probabil intariri cu servanti, pina cind cetatenii l-au apostrofat ca sta degeaba si focul se intetea si la vecini. Abea atunci a coborit din masina si a intins un furtun pe care l-au folosit in final cativa cetateni aflati la fata locului. Daca astfel se cheltuie banul public, mai bine fara investitii fara rost ! Cativa cetateni, se intrebau ce se intimpla daca cisterna respectiv ar fi fost plecata cu apa tocmai la Alba Iulia, unde face astfel de servicii pentru un restaurant fara apa si canalizare situat pe Valea Popii, gestionat de prietenii cuiva sus pus.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax