Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pagube de 20.000 de lei după un INCENDIU, în localitatea Benic. O mașină a luat foc într-o hală

Publicat

pompieri

Pompierii din Alba Iulia au fost chemați să intervină, luni după-amiaza, pentru stingerea unui incendiu în localitatea Benic. Mașina  marca Suzuki se afla într-o hală în momentul în care a izbucnit incendiul. Autoturismul a ars în totalitate iar pagubele se ridică la suma de aproximativ 20.000 de lei. 

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit luni, pe str. Principală din loc. Benic, com. Galda de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

Pompierii militari au acționat cu o austospecială de intervenție.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars autoturismul în totalitate, 10 mp de plăci de OSB, instalația electrică parțial și s-au degradat un elevator și un dulap de scule.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă tăierea sau lipirea fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor. Paguba a fost estimată la valoarea de 20.000 de lei.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax