Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Pagube de 10.000 de lei după INCENDIU la un buncăr de rumeguş în incinta unei firme din Galda de Jos

Publicat

pompieri

pompieri 2Un incendiu a cuprins, joi după-amiaza, un buncăr de rumeguş aflat în incinta unei societăţi cu profil de prelucrare a lemnului din Galda de Jos. Pentru stingerea flăcărilor, au fost chemaţi să intervină pompierii din Alba Iulia. 

Detașamentul Alba a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un buncăr de rumeguș al unei societăți comerciale cu profil de prelucrare a lemnului din Galda de Jos, transmite ISU Alba.

UPDATE:  Detașamentul de pompieri Alba Iulia a acţionat vineri, la ora 14.17, în localitatea Galda de Jos, pe strada Principală, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o un buncăr de rumeguș aparținând unei societăți comerciale cu profil de prelucrare a lemnului. Pompierii militari au acționat cu trei autospeciale complexe de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, au ars aproximativ 25 mc de rumeguș din interiorul buncărului și circa 100 bucăți de saci de filtrare a rumegușului. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă scânteile mecanice.

Pagubele au fost estimate la valoarea de 10.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax